Urma Public Confessions in Silver Church

Joi seară, 29 septembrie, începând cu ora 22.00, The Silver Church Club te aşteaptă la o nouă ediţie a deja tradiţionalei serii “Public Confessions” cu una dintre trupele sale româneşti preferate: URMA. De data aceasta, un eveniment special într-o atmosferă grandioasă, pentru că în lumini calde de septembrie, vei auzi cântece despre cafea, despre amintiri, pub-uri singuratice, lucruri simple, prieteni şi locuri perfecte ce nu vor lipsi deloc din playlist-ul unui concert al minunatei trupe Urma şi al invitaţilor speciali ce vor urca pe scena marelui club bucureştean.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul "Nomad Rhymes", un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues.

Al treilea album, "Trend Off" (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

Anul 2009 readuce URMA pe scenă, şi nu oricare, ci scena clubului The Silver Church după o pauză de aproape trei ani. În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, "Lost End Found". Albumul se face cunoscut publicului într-o formă inedită, un puzzle: fiecare piesă este imprimată în studio şi uploadată pe site-ul oficial www.urma.ro , oferind astfel ocazia fiecărui „colecţionar" de a adăuga piesele una câte una la colecţia proprie, până va obţine întreg albumul.

Vino astfel la un concert recomandat de prieteni pentru prieteni, postează-te în rândurile cele mai din faţă şi trăieşte experienţa “Public Confessions” de septembrie oferită de o trupă senzaţională.


Preţ bilet: 20 lei. Biletele se pot cumpăra numai de la intrarea în club, în seara evenimentului. Mai multe informaţii puteţi găsi atât pe site-ul clubului www.tscarena.ro cât şi în cadrul evenimentului creat deja pe Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=281426511883568

0 comentarii: