Balul Bobocilor Unarte in Control Club

Miercuri, 23 nov, de la ora 22.00 :
Balul Bobocilor UNARTE
 Electric Paradox si Club Control va invita la o
seara cu muzica buna si distractie.

Program:
21.30 - open doors ★ INTRARE - 15 lei (10 lei studenti UNARTE) ★
22.00 - La Void
 

22.45 - Yelllow live (electro/post-soul)
http://www.myspace.com/yelllows
Yelllow au revenit de curand intr-o noua formula si cu noi exprimari muzicale. Situati intr-o zona nebuloasa a valului nou de muzica eletronica: post-soul, Yelllow se apropie priculos de mult de sunete comerciale, insa cu o abordare clar provenita din cultura indie. De la beat-uri pop si disco optzecist, la ritmuri progresive sau basi dubstep, Yelllow vor lansa perfect o petrecere luuuunga.

23.45 - Pistol cu capse live (indie)
http://www.facebook.com/pistolcucapse?sk=wall

Ar trebui sa spunem despre PCC ca sunt acea trupa care a avut curaj sa calce pe urmele lasate de EMIL pe scena underground-ului romanesc, cu un indie mai american, si cu alura de ska si punk si rock alternativ californian. In seara asta insa PCC sunt trupa tobosarului care se prezinta mai nou ca student in anul 1 la foto-video, stiti voi cine.


01.00 - Charlie Dundeen
http://soundcloud.com/inout-charlie
http://www.mixcloud.com/charliedundeen/

Charlie Dundeen e Dj deja de aproape 5 ani, timp in care a urcat repede in topul notorietatii in lumea petrecerilor din Bucuresti si din tara. Si-a format un stil propriu de selectie a muzicii cu care lucreaza, cu un blend de raggae, funk si disco unic, numai bun de dans.

03.00 - Brusten
http://soundcloud.com/brusten

Brusten este o prezenta discreta, care isi face loc printre DJ-ii de muzica electronica din Bucuresti. Brusten nu spune (inca) multe despre el, doar: ”instant party”.


★ INTRARE - 15 lei (10 lei studenti UNARTE) ★

0 comentarii: