Makunouchi Bento live in Control Club

Sambata 12 noiembrie,ora 21.00 @Control MAKUNOUCHI BENTO live

in cadrul Salonului European de Banda Desenata 
EP în primã audiþie : Rinbo
Sambata 12 noiembrie, Control gazduieste cel de-al doilea live performance din cadrul Salonului European de Bandã Desenatã : Makunouchi Bento.
Acest proiect muzical timisorean ajunge pe scena din Bucuresti via Sorina Vazelina, ilustratoarea atitratã a celor doi experimentatori, care ne vor face partasii unei prime auditii a EP-ului RINBO .

Live drawing cu Sorina Vazelina ºi mister Kraimann.

Artist fee: 10 lei


RINBO
Prinsi in limbo (intre doua albume), cei doi makunouchi bento intalnesc o gramada de monstri si fantome din mitologia si cryptozoologia japoneza. Reducand numarul la 4, se naste un nou EP si un live act, aventuri sonore si teatru aural jucat si depan...at in cea mai buna traditie a casei. In aproximativ/obiectiv o ora pamanteasca si in timp subiectiv greu de determinat, veti intalni proiectiile sonore ale Yuki-onna (spiritul zapezii intrupat intr-o sagalnica femeie care atrage trecatorii si ii ingheata), Ame-onna (femeia spirit al ploii care aduce belsug), Jubokko (copacul care se hraneste cu sangele celor rataciti pe campul de lupta), Bake-kujira (balena fantoma) si alte creaturi imaginare. EP-ul o sa fie disponibil la sfarsitul anului 2011 (urmariti pagina de facebook: www.facebook.com/makunouchibento).

www.makunouchibento.bandcamp.com
 

Concert organizat de Jumãtatea plinã cu sprijinul moral, material ºi spaþial al Clubului Control în cadrul Salonului European de Bandã Desenatã (3-20 noiembrie).
Jumãtatea plina: www.concursbd.blogspot.com
Salonul European de Bandã Desenatã: https://www.facebook.com/pages/Salonul-European-de-Banda-Desenata/134351043282497?sk=wall&filter=1

0 comentarii: