The Light Cinema: Andre Rieu live in Maastricht

The Light Cinema Prezinta: Andre Rieu: „LIVE in Maastricht”
Inregistrare HD
Exclusiv la The Light Cinema Liberty Center
25, 26, 27 noiembrie 2011
16,17,18 decembrie 2011


Andre Rieu, acompaniat de faimoasa Orchestra Johann Strauss, a sustinut un impresionant concert in data de 23 iulie 2011 la Maastricht, in Olanda.
Fanii sai din Romania au acum posibilitatea sa urmareasca pe marile ecrane spectacolul inregistrat
Live HD in exclusivitate la The Light Cinema.

Violonist si dirijor renumit din Olanda, el este unul dintre cei mai de succes artisti si in fiecare an el realizeaza o serie de concerte in orasul sau natal olandez Maastricht. Aceste concerte sunt cele mai populare, cu mii de fani care zboara din intreaga lume pentru a asista la acest eveniment muzical incredibil stabilit in fundalul dramatic al frumosului sau oras natal.

André si faimoasa sa orchestra Johann Strauss canta alaturi de Corurile Harlem Gospel si Soweto Gospel precum si alaturi de muzicieni din Rusia, St. Petersburg Trio. Actorul Anthony Hopkins este invitat special la concert, el compunand un vals intitulat "And The Waltz Will Go On’", care va fi interpretat cu aceasta ocazie.

André a declarat cu privire la difuzarea concertului sau: "Mi se umple sufletul de bucurie sa pot impartasi concertul meu preferat in fiecare an din orasul meu natal, Maastricht, cu toti prietenii mei din Europa. Este o seara magica cu invitati speciali. Veniti si bucurati-va de muzica in confortul unui cinema."

Indragit pentru spectacolele sale energetice si festive in direct, André Rieu este cunoscut audientei sale internationale sub numele de "Regele valsului", vanzarile albumului sau depasind suma de 30 de milioane de euro. In 2010, Rieu a vandut anul trecut mai multe bilete la concerte decat orice alt artist de sex masculin la nivel international, invingandu-l chiar si pe Bruce Springsteen.
      

The Light Cinema, Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171
 LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 021 3699740/ 021 3699797
Cumpara si rezerva bilete online pe: www.lightcinemas.ro

0 comentarii: