Club A: Lansare carte "Nopti de vama" - 28 mai

Cartea "Nopti de Vama. Romanul" a aparut la sfarsitul lunii aprilie. De aceea am organizat in Vama Veche la Papa la Soni o lansare initiala. Dupa cum am descris continutul cartii, in cadrul prezentarii acelui eveniment, povestea este cea „obişnuită": un băiat şi o fată se iubeau, cei doi se despart, el o ia razna etc :)
Restul, însă, nu mai este chiar aşa de „clasic", astfel: locuinţele personajelor sunt pe plajă sau în campinguri, sub soarele arzător al Dobrogei; soundtrack-ul este asigurat de „Piraţi", „Tequila Sunrise", „Hand" sau vântul care învolbură nisipul; se mănâncă berbecuţ la „Şoni", frigărui la „Frontiera" sau cartofi copţi în jar la un foc pe plajă; se dansează nebun în „Stuf" sau „Goblin" până când răsăritul dă gongul de oprire; se fumează sau se bea cam tot ce se poate fuma sau bea, în dezlănţuiri care sfidează convenienţele; se face dragoste în cort sau pe malul mării, cu luna plină complice pe cer...
Şi personajele ? Rockeri, punkeri, hipsteri, ceteraşi, artişti, o boemă nebună şi plină de viaţă !
Iar locul ? Eei, aici e-aici ! Locul ! Normal, singurul, Neverland-ul României de atâtea generaţii: Vama Veche !
Cartea face parte din seria „Nopţi de Vamă", fiind publicată de Editura Graph Byte. Până în acest moment au apărut, în această serie, două volume de povestioare:
- în 2009, la Editura Nomina Lex şi, apoi, reeditată în 2010 şi 2011, „Nopţi de Vamă";
- în 2011, la Editura Graph Byte, „Nopţi de Vamă II".
Mai multe informaţii pot fi găsite la: http://noptidevama.blogspot.com/
http://www.facebook.com/carteanoptidevama
http://www.hi5.com/noptidevama
http://twitter.com/noptidevama

0 comentarii: