Pink Martini la Bucuresti - ultimele 500 de bilete

Peste zece zile, pe 26 mai, orchestra Pink Martini revine in Capitala pentru un concert exceptional, cu o retrospectiva magistrala a celor bune hituri ale trupei din cei 17 ani de cariera. Locurile din Sala Palatului sunt aproape epuizate, cu ultimele 500 de bilete disponibile in acest moment. Cele mai scumpe doua categorii de bilete (200 si 170 lei) sunt vandute integral. Un concert organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live. 

Peste zece zile, „cea mai europeana trupa americana” revine la Sala Palatului, in cadrul turneului de promovare pentru albumul „A Retrospective”. Recunoscuta in toata lumea pentru show-urile sale elegante si cosmopolite, orchestra Pink Martini are un program foarte incarcat in luna mai, cu concerte sold-out aproape in fiecare metropola de pe harta turneului lor: pe 17 mai, la Riga, pe 19 la Luxemburg, pe 23 la Warsovia, pe 24 la Wroclaw, urmand ca dupa Romania sa concerteze la Belgrad si Moscova, dupa care travereseaza mapamondul catre Asia (Tokyo, Osaka). 

Concertul de la Bucuresti va surprinde publicul romanesc cu un repertoriu cuprinzand atat creatii originale, cat si reinterpretari ale comorilor world-music. O adevarata orchestra de gala, Pink Martini isi poarta de fiecare data ascultatorii intr-o lume atemporala, fara granite geografice. Veritabili arheologi muzicali, piesele lor sunt imbinari subtile, sarmante de nenumarate stiluri muzicale, trecandandu-si auditoriul cu naturalete de la nostalgie la exuberanta. 

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompeta), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioara), Brian Davis (percutie), Daniel Faehnle (chitara), Anthony Jones (tobe),  Timothy Nishimoto (percutie & backup vocal), Derek Rieth (percutie) promit o seara de sambata glamour. Ei vor petrece doua nopti in Romania si vor fi cazati la un hotel de 4 stele+ din Capitala. La Bucuresti, vor incerca mancarea traditionala romaneasca, ai carei fani declarati sunt deja. Directorul artistic Thomas Lauderdale, fondatorul si creierul creativ al trupei, este un admirator al muzicii romanesti si are in colectia sa discuri cu Gheorghe Zamfir, Maria Tanase, George Enescu, precum si muzica populara romaneasca.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Pink Martini. Parteneri media: Magic FM, Sapte Seri, Tabu, Marie Claire, Beau Monde, Cinematique, BeWhere, Revista VIP, News Outdoor, Iconcert.ro, InfoMusic.ro. Parteneri: Media Image, Rol.ro, Comunicatedepresa.ro. Albumul „A Retrospective” este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records, in librariile Carturesti din intreaga tara.

Biletele la categoriile ramase in continuare disponibile costa 110 lei sau 140 lei, in functie de amplasarea in sala. Se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

0 comentarii: