Linkin Park: Ultimele 500 de bilete la Golden Ring

Linkin Park aterizeaza la Bucuresti pe 6  iunie, la Romexpo, in cadrul turneului lor mondial! Locurile din fata scenei sunt pe cale de epuizare – in acest moment, mai sunt disponibile 500 de bilete la Golden Ring. Concertul este organizat de Events si prezentat de Ciuc Premium, berea muzicii live in Romania.

Dupa 12 ani in care au spart toate topurile si peste 45 de milioane de albume vandute, Linkin Park promit sa rupa scena de la Bucuresti cu primul lor concert din Balcani. Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon au pe lista festivalurile ROCK AM RING si ROCK IM PARK, cele mai celebre festivaluri de rock din Germania, si o oprire la Berlin, inainte de a ateriza in Capitala, de unde vor pleca la festivalul NOVA ROCK.

Turneul dispune de o productie impresionanta, efecte de lumini si pirotehnice spectaculoase. Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30, iar concertul va incepe de la ora 19.00, cu moldovenii de la Zdob si Zdub in deschidere, care promit un show la fel de antrenant precum cel al megastarurilor americane.

O luna incarcata pentru Linkin Park: nou single, nou album, turneu mondial. Membrii trupei Linkin Park isi lanseaza cel de-al 5 lea album de studio pe 26 iunie. Discul “Living Things” poate fi rezervat online, pe site-ul oficial al formatiei, www.linkinpark.com. Primul single, „Burn it down”, a fost deja lansat, cu un videoclip realizat de Joe Hahn. Ca si ultimele doua albume, „Living Things” este produs de Rick Rubin impreuna cu Mike Shinoda. Trupa a declarat ca noul album reprezinta o noua directie in muzica lor, combinand elementele de nu-metal de pe „Hybrid Theory”, albumul lor de debut, si cele electronice de pe „A Thousand Suns”, cel mai recent disc Linkin Park. Albumul include 12 piese: 1. Lost In The Echo; 2. In My Remains; 3. Burn It Down; 4. Lies Greed Misery; 5. I’ll Be Gone; 6. Castle Of Glass; 7. Victimized; 8. Roads Untraveled; 9. Skin To Bone; 10. Until It Breaks; 11. Tinfoil; 12. Powerless.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Linkin Park in Romania. Parteneri media: Rock FM si Sapte Seri. 

Biletele sunt diponibile la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

0 comentarii: