Concurs : Control Day Out 2 - 1 iunie

[UPDATE]: Iulia este fericita castigatoare a concursului. Detaliile de acces au fost transmise pe e-mail.

OneDay, Control Club si Urban Things te invita la concurs: 1 intrare dubla pentru Control Day Out 2 isi asteapta castigatorul.
Pentru a intra in posesia premiului trebuie sa ne trimiti un mail la chestiiurbane@gmail.com, subject Control Day Out 2, care sa includa datele tale de contact precum si raspunsul la intrebarea: Care este numele clubului ce organizeaza evenimentul?

Cunoscuta trupa indie art-rock britanica Wild Beasts va concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul Control Day Out 2, powered by TuborgSound  - primul eveniment muzical important al verii! Woodkid, The Shoes si O.Children vor intregi lineup-ul acestui maraton live de sound-uri noi, pentru amatorii de entertainment de calitate.
In sustinerea evenimentului Control Day Out 2, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro - portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii trupelor pe durata intregului concert. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul de 75 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In saptamana evenimentului, pretul acestora va fi 95 de lei.

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook Control Day Out si www.control-club.ro.

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club, cu sprijinul Tuborg.

0 comentarii: