Godot Cafe-Teatru: Luiza Zan & Snaps Vocal Band - 19 mai

Luiza Zan și Snaps Vocal Band - „Gospel Night” la Godot Cafe-Teatru

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 21:30, Luiza Zan și Snaps Vocal Band invită publicul bucureștean la „Gospel Night” - un show impresionant în care unsprezece artiști vor interpreta piese din faimosul gen muzical pop creștin cu influențe jazz și blues. La Godot Cafe-Teatru.

Luiza Zan, proaspăt desemnată "Muzicianul anului 2011" în cadrul ultimei ediții a Galei Premiilor de Jazz, se alătură grupului Snaps Vocal Band într-un concert inedit în peisajul muzical românesc - „Gospel Night”. Sala din Centrul istoric va fi animată de unsprezece muzicieni care promit să ridice publicul in picioare pe piese ce amintesc de musicalul "Sister Act" sau de concertele renumitului aranjor și compozitor Kirk Franklin - „Ain't no mountain high enough”, „Hosanna” sau „Brighter day”.

Snaps Vocal Band este un proiect de jazz și gospel înființat în 2005 la inițiativa unor tineri profesori și studenți ai facultăților de muzică din Brașov și Cluj. Grupul a participat la numeroase festivaluri din țară și străinătate, a colaborat cu diferite trupe și formații de jazz din România și cu formații camerale clasice. Colaborarea cu „vocea jazzului românesc” Luiza Zan a fost încununată de succes la festivaluri precum FatzaDa (iulie 2011) și Reflex (martie 2012).

Sâmbătă, 19 mai, la Godot Cafe-Teatru este „Gospel Night” - un concert plin de energie și emoție. La ora 21:30.
Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

0 comentarii: