Lufthansa Punk Graffiti - 1 iunie

Un week-end pentru două persoane, la Berlin, cinci abonamente la B`Estfest 2012, o demonstrație publică spectaculoasă de punk graffiti, tatuaje și multe alte premii și surprize pentru cei ce vor participa vineri, 1 iunie, începând cu ora 19.00, la evenimentul Lufthansa ce va avea loc în Centrul Vechi.

Compania aeriană lansează noua rută București- Berlin, dumnică, 3 iunie, cu prețuri ce încep de la 49 euro (un bilet one-way cu toate taxele incluse). ”Pasagerii noștri din România sunt atrași de acest oraș vibrant și în continuă dezvoltare. Suntem nerăbdători să putem zbura direct către Berlin și vom oferi pasagerilor noștri din București servicii deosebite către capitala Germaniei”, spune domnul Patrick Artiel, General Manager Lufthansa România și Moldova.

Sweet Damage Crew este o echipă de patru grafferi cu experiență ce pentru câteva ore își vor demonstra originalitatea și creativitatea, oferind publicului un adevărat spectacol din executarea graffiti-urilor pe un panou special amenajat pentru eveniment. Locația din Centrul Vechi unde va avea loc demonstrația de artă urbană neconvențională va fi ținută secret și se așteaptă să fie descoperită de către public.

știgători ai premiilor oferite de compania aeriană, pentru lansarea noului zbor, vor fi primii participanți care vor ajunge vineri, la panoul Lufthansa din Centrul Vechi, începând cu ora 19.00, cu un tatuaj aplicat, ce va fi distribuit de promoterii companiei și un Permis de Îmbarcare ce poate fi descărcat de pe pagina de facebook a evenimentului.

Vezi tot ce vrei să vezi! Lufthansa zboară direct la Berlin!

Concursul online ce are ca premiu un week-end la Berlin pentru două persoane, este disponibil pe:  www.concurslufthansa.ro.

0 comentarii: