Concert acustic Luna Amara in Gradina Verona - 4 iulie

Joi, 4 iulie, de la ora 19:00, seria de concerte acustice de pe timpul verii continua la Gradina Verona din Bucuresti. De data aceasta vor urca pe scena cei de la Luna Amara pentru un concert acustic plin de sensibilitate.

Prin concertele acustice, Luna Amara reuseste sa sublinieze latura poetica si melancolica din compozitiile proprii, nelasand insa la o parte energia si forta care o caracterizeaza. Desi instrumentele nu vor fi „bagate in priza”, puteti fi siguri ca alaturi de Luna Amara veti petrece o seara aparte, atat cu balade consacrate precum „Rosu Aprins” sau „Chihlimbar” cat si cu piese mai rock in versiuni adaptate.

Luna Amara este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe TV atunci cand inca nu exista un album, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound de rock alternativ, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti.

Joi, 4 iulie, Luna Amara acustic
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:00, intrare: 30 lei

0 comentarii: