OCS cu Bean la Guerrilive

Trupa Omul cu sobolani vine luni, 24 iunie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). Invitat special: Bean MC (Subcarpati).

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban, emisiunea ce are loc in fiece luni seara in stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, si este transmisa, incepand cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, si VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului.

Emisiunea poate fi ascultata in reluare, in fiecare duminica, de la aceeasi ora. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitatii, pe care fanii le pot obtine participand la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii #guerrilive si de pe pagina Experimentalist. Pana acum, pe la Guerrilive-ul Radio Guerrilla de la Energiea au mai trecut Vita de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB, Moonlight Breakfast si Les Elephants Bizzarres.

0 comentarii: