GensDuBien: Inaugurarea cafenelei GensDuBien

Vineri, 14 iunie 2013, de la ora 19, în cadrul Nopții Institutelor Culturale a avut loc inaugurarea cafenelei GensDuBien, situată pe Bd. Dacia, nr. 77, în curtea Institutului Francez din București.

Cafeneaua va fi deschisă zilnic, de luni până vineri, între orele 9 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 12 și 23.

În afara programului obișnuit al terasei, săptămânal, va continua în aer liber seria de evenimente GensDuBien, dedicată oamenilor de bine, ce a fost lansată în toamna anului trecut la Fratelli Espresso Bar.

GensDuBien este un proiect cultural ce s-a născut pentru a crea o punte de legătură între valorile reale ale României și tineri.

Până în prezent, sub marca GensDuBien, comunitatea oamenilor de bine, s-au desfășurat 21 de evenimente, în cadrul cărora au fost prezentate expoziții de fotografie si ilustrație, design de obiect, lansări decarte, experimente audio-video, evenimente caritabile, proiecții de film sau discuții inspiraționale și motivaționale. Printre invitații speciali cărora le-a fost dedicată o seară îi amintim pe: regizorul Nae Caranfil, grupul Jazzappella, Cătălin Ştefănescu, moderatorul emisiunii Garantat 100%, actorul Marius Manole, regizorul Marian Crișan și Bogdan Naumovici, directorul agenției 23 Communication Ideas.

Cafeneaua GensDuBien, al cărei design va fi îmbunătățit în permanență, va avea integrat și un pop-up store,în care veți putea găsi obiecte deosebite semnate de designeri români (articole vestimentare, accesorii sau obiecte de design interior), dar și mărci premium de cafea, ceai, miere sau produse bio.

La inaugurare, invitații au putut găsi deja produse de design semnate Coolta și Woodish, însă lista colaboratorilor se va extinde, urmând a fi comunicate ulterior numele celor care li se vor alătura .

În curând, va fi inaugurat și un mic bufet, la care se vor servi mâncare sănătoasă și gustări delicioase.

Detalii despre evenimentele GensDuBien, dar și noutăți despre cafenea și programul acesteia, puteți găsi pe pagina noastră: www.facebook.com/GensDuBien.

De asemenea, vă invităm să urmăriți programul Institutului Francez, precum și cel al cinematografului Elvira Popescu, pe site-ul: www.institutfrancais-roumanie.com.    

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

0 comentarii: