Preparty B'Estfest - Toulouse Lautrec & Les Elephants Bizarres

Sambata, 29 iunie, ora 19:00 - Vodafone Experience Store
Înainte de soundcheck, înainte de cablu în amplificator și înainte să se urce pe scena mare, Toulouse Lautrec și Les Elephants Bizarres te așteaptă în Vodafone Experience Store din Afi Palace Cotroceni.

Les Elephants Bizarres – Acoustic Performance
Elefanții bizari se răcesc vara.
Turma își scoate din priză toate instrumentele și se apucă de cântat acustic: 5 seturi de tobe, 2 chitare, bas (electric), xilofon, triolă, saxofon, percuții... elefanții pun la bătaie tot arsenalul pentru un show de neuitat!
În noua formulă extinsă a turmei, pachidermele se pun să dea cu trompa în instrumente "reci" ca gheața din pahar, din dorința de a-și delecta elefanii într-un mod cât mai confortabil pe durata verii.

Deși temperatura scade, energia și bizareria, tipic elefănțească, rămân la cote maxime.
Pe lângă reinterpretarea și reorchestrarea unor piese deja cunoscute precum "Nu Mă Opri", "Smile", “Wish” sau "Hello! (Says The Devil)", turma va prezenta o piesă nouă în limba română "În culori", piesă ce poate fi ascultată doar în varianta acustică.

Trompa SUS!!!

Toulouse Lautrec
Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele.
Trio-ul se recomandă numai cu numele de scenă, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Dizzy (basse & chant) și Greenman (batterie).

După Preparty, următoarea lor destinație va fi la cel mai așteptat festival al verii, B'estfest Summer Camp – www.bestfest.ro.

0 comentarii: