Comedie neagra la Godot Cafe



Teatrul de noapte la Godot Café : Comedie Neagră de Petter Shaffer se joacă de la ora 22:00

Spectacolul “Comedie neagră” de Peter Shaffer în regia lui Cosmin Alexandru Purice se joacă sâmbătă, 22 iunie, la Godot Café Theatre, str. Blanari nr 14. Din distribuţie fac parte actorii: Istvan Teglas, Mihai Smarandache, Marius Chivu, Alina Popescu, Ana Maria Lazăr, Andreea Samson şi Mădălin Mandin. Preţul unui bilet este de 35 ron. Rezervarile se pot face: 021 31 61 682 / 0736 414 244.
Lumina devine întuneric și întunericul lumină, aceasta este marea provocare a spectacolului.
Peter Shaffer a scris "Comedie neagră" în 1965. Celebra farsă cu acțiunea într-un apartament din Londra în timpul unei pene de curent este gândită să se joace într-un sistem de iluminare invers. În prima scenă, organizarea unui dineu este beznă totală în scenă, iar în momentul întreruperii curentului scena este luminată puternic. 

Actorul  Istvan Teglas este Brindsley Miller, un tânăr sculptor, iar logodnica lui Carol Melkett (Alina Popescu) care "împrumută" mobilă scumpă și obiecte de anticariat de la vecinul lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache).

Acest “împrumut” are loc pentru a-i putea impresiona pe un milionar care este așteptat să vină în vizită pentru a cumpăra câteva dintre sculpturile lui Brindsley. Primul impresionat este tatăl lui Carol, Colonelul Melkett (Marius Chivu) care vine să-l cunoască pe Brindsley pentru a-și da consimțământul pentru o eventuală căsătorie.
\Curentul cade, Harold se întoarce mai devreme, apare un electrician cult și pasionat de artă, vine și fosta iubită a lui Brindsley, pentru a întregi o seară în care încurcăturile se țin lanț

0 comentarii: