Concertul LUNAFLY se muta la Casa de Cultura a Studentilor

Organizatorii concertului pe care LUNAFLY, trioul de senzatie al scenei K Pop, il va sustine la Bucuresti, au luat decizia mutarii showului intr-un spatiu indoor. Astfel, concertul LUNAFLY, ce se preconizeaza a fi cel mai fierbinte show al verii, va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor. Biletele deja achizitionate isi pastreaza validitatea, iar categoriile raman valabile.
 
Organizatorii explica: “Am luat aceasta decizie ca urmare a analizarii previziunilor meteorologice pentru perioada 24 – 25 iulie, interval ce se anunta a fi, din pacate, supus intemperiilor. Nu am vrut sa expunem publicul capriciilor vremii, pentru ca ne dorim sa oferim cea mai agreabila experienta cu putinta fanilor K Pop.”
  
Sala aleasa pentru a gazdui spectacolul este moderna, recent renovata si dotata cu sistem de sonorizare performant. In plus, cei prezenti se vor afla mult mai aproape de artistii preferati, ceea ce este, potrivit fanilor LUNAFLY “o premisa excelenta pentru o atmosfera incendiara.”
 
Mai mult decat atat, noua locatie ofera facilitati ce sporesc confortul spectatorilor: in sala situata la primul etaj al Casei De Cultura a Studentilor, detinatorii biletelor din categoriile VIP, Fan Sign si Normal Ticket deja  vor beneficia de loc pe scaun. Totodata, se pune in vanzare o categorie suplimentara de bilete, pentru acces general, fara loc, la pretul de 40 lei.
 
Organizatorii mai anunta ca sesiunea de autografe (fan sign) va avea loc tot in incinta Casei de Cultura a Studentilor si ii atentioneaza pe cei care inca nu se afla in posesia unui bilet ca, odata cu mutarea spectacolului in noua locatie raman in vanzare sub 100 de bilete, categoria VIP fiind deja epuizata. 
 
Se stie ca spectacolele K Pop ies in evidenta prin frenezia cu care publicul acompaniaza prestatia artistilor. In plus, este de asteptat ca fanii grupului, cunoscuti sub numele de Lukies, sa pregateasca elemente coregrafice si de recuzita iesite din comun, pentru a-i impresiona pe delegatii SM TOWN - reprezentanti de seama ai industriei muzicale din Corea de Sud, -  care vor fi prezenti la manifestarile programate pe 24 si 25 iulie.
 
Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati pe 24 si 25 iulie la un eveniment complex, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.
 
Pentru concertul LUNAFLY din 25 iulie exista urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance * si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei – SOLD OUT
 
Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si loc pe scaun
 
Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck, cu loc pe scaun
 
Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces normal cu loc pe scaun
 
Categoria Acces General – 40 lei; Biletul ofera acces general, fara loc.
  
Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro,   www.myticket.ro si www.eventim.ro

0 comentarii: