#concurs Teatrul Rosu: Premiera "Ieri, azi, maine si oricand"

[Update]: Sorina Vana este castigatoarea concursului iar numele sau se va regasi pe lista de la intrare.

Urban Things si Teatrul Rosu te invita la concurs cu ocazia celei mai noi premiere a stagiunii.
1 intrare dubla pentru duminica, 22 iulie, la premiera piesei "Ieri, azi, maine si oricand" isi asteapta castigatorul.
Pentru a intra in posesia ei trebuie sa lasi pe pagina de FB a Urban Things raspunsul la urmatoarea intrebare: Care este numele celei mai noi premiere a Teatrului Rosu?
Concursul se incheie vineri, 20 iulie, ora 16:00 urmand ca alegerea castigatorului sa fie facuta prin random.org.

Pentru ca vrem sa va mentinem aproape, alegem cele mai bune comedii ale momentului, pe care le aducem pe scena din Music Club si va garantam astfel petrecerea unor clipe calitative, care imbina dorinta de cultura cu cea de desfatare.

Pe 22 Iunie, ora 20.00, vom juca “Ieri, Azi, Maine si Oricand”, un spectacol despre o clipa in care doi oameni se recunosc pentru todeauna. Un spectacol in care rasul devine zambet iar zambetul devine speranta.

Viata ne invata ca nu ne indragostim cand vrem noi. Viata ne invata ca dragostea vine peste tine – uneori cand te astepti cel mai putin – ca te ameteste, te intoarce pe toate partile, te pacaleste, pana cand tu, ca o “victima” te trezesti in mijlocul ei si gata – iubesti.

Dar ce se intampla cand te impotrivesti atat de mult incat ajungi aproape sa il urasti pe celalalt? Asta descoperiti in spectacol!

O comedie despre cum sa primești ceea ce nu astepti. Adaptare dupa piesa “Pheonix” de Scott Organ.

Regia si scenografia: Conrad Mericoffer
Cu: Victoria Raileanu si Conrad Mericoffer

Pe Conrad l-ati mai vazut jucand in comedia “Crima la Howard Johnson”, in rolul amantului care trece rapid din rolul de calau in cel de victima.

Durata: 1h 20
Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com|teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

FB event: https://www.facebook.com/events/493616117406854

0 comentarii: