Korn si NOFX la Sziget



Korn şi NOFX au ajuns și ei în programul colorat de la Sziget Festival Budapest 2014, ceea ce înseamnă că programul pentru scena principală este acum complet. De asemenea, anunţăm şi lansarea noii aplicaţii pentru mobil care conţine programul pe zile a numelor deja anunţate. Mai sunt doar 52 de zile.

Echipa de la Sziget lucrează din greu pentru a finaliza programul de anul acesta, astfel că astăzi putem anunţa  line-up-ul internaţional complet pentru scena principală.

Ne bucurăm să anunţăm că vom avea parte de nişte nu metal de calitate la scena principală, cei de la  Korn întorcându-se pe Insula Libertăţii anul acesta. Câştigători ai premiului Grammy, au vândut peste 35 de milioane de albume în toată lumea iar ultimul lor album , intitulat The Paradigm Shift, a fost lansat în luna octombrie a anului trecut.

De asemenea, tot la scena principală va concerta şi combo-ul punk rock din Los Angeles, NOFX. Sound-ul lor e divers, combinând elemente de punk rock, skate punk, melodic hardcore, ska punk şi alte genuri. Ceva mai complex decât obişnuitul “sex, drugs, and rock n’ roll”!

Noua aplicaţie este acum disponibilă gratuit, pentru iOS şi Android! În următoarele 3 zile, programul detaliat pentru numele deja anunţate va fi disponibil prin intermediul aplicaţiei, aşa că nu ezitaţi să o descărcaţi şi să o studiaţi. Iată ce conţine:

-            Posibiliatea de a verifica toţi artiştii şi de a le asculta muzica
-            Posibilitatea de a verifica programul în funcţie de zi, dată, scenă sau ordinea alfabetică
-            Posibilitatea de a crea propriul program personalizat, cu concertele preferate + acesta poate fi sincronizat cu site-ul Sziget şi cu pagina de facebook
-            Posibilitatea de a primi notificări chiar înainte de începerea unui program
-            Posbilitatea de a te localiza pe harta interactivă, de a găsi spaţiile în care se desfăşoară diferitele activităţi şi alte spaţii utile
-            Posibilitatea de a descoperi comorile ascunse ale festivalului: distracţie, artă şi activităţi
-            Posibilitatea de a primi ultimele noutăţi legate de Sziget
-            Posibilitatea de a verifica toate fotografiile şi videoclipurile

Aplicaţia poate fi descărcată aici:
http://szigetfestival.com/mobileapp


Mai multe informaţii şi bilete: www.szigetfestival.ro

0 comentarii: