Madness, The Bloody Beetroots, Kelis & more, la Sziget

Și mai multe nume se adaugă în programul colorat de la Sziget Festival Budapesta. Printre mulți alții, Madness, The Bloody Beetroots și Kelis își vor face apariția anul acesta pe Insula Libertății. Sziget Festival va avea loc în perioada 11-18 august, la Budapesta. Bilete la preț redus mai sunt disponibile până la sfârșitul lunii iulie.

Sziget Festival e locul ideal vara aceasta pentru cei care sunt în căutarea combinației perfecte de distracție și vacanță. Căci Sziget este mai mult decât un festival muzical, insula fiind o experiență în sine, cu multe de oferit: activități și programe non-stop, muzică din toate genurile și pentru toate gusturile, într-un oraș care merită pe deplin explorat, Budapesta. Programul pe zile este deja pe site szigetfestival.ro/programs, iar noile nume sunt:
Madness este unul dintre cele mai importante nume din ska, trupă înființată în 1976 în Camden Town, Londra. Au mai dovedit și cu alte ocazii, la Sziget Festival, că o petrecere ska adevărată e despre muzică și dans și așa se va întâmpla, cu siguranță, și anul acesta. Madness se află într-un turneu mondial care include și Sziget. The Bloody Beetroots îi vor face pe szigetani să se dezlănțuie, căci la asta se așteaptă toată lumea din partea unei trupe hardcore electro-house cu show-uri extrem de spectaculoase.

Kelis, pop icon-ul american cu șase albume și 31 de single-uri la activ este unul dintre cele mai căutate staruri în programele festivalurilor din întreaga lume. Ultimul său album, intitulat „Food”, a fost lansat în cadrul label-ului Ninja Tunes în luna aprilie și vom avea ocazia să îl ascultăm la Sziget. Leningrad au concerte nebunești cu elemente ska condimentate cu punk dar și cu marșuri rusești sau piese dance și folk. Band of Skulls sunt un trio din Southampton și cel mai recent album al lor, Himalayan, a fost lansat în luna martie, astfel că spectatorii de la Sziget vor putea experimenta muzica dinamică și mistică în același timp, a trupei lui Russell Marsden. Triggerfinger, cea mai tare trupă rock din Antwerp, se întoarce la Sziget! Stilul lor variază de la rock tradițional, dinamic, la rock melodic, de suflet.
Deniz Koyu e omul din spatele unor hit-uri ca „Tung”, „Hertz”, „Bong”, „Follow You”. Show-ul de la Sziget e cu siguranță un must-see pentru iubitorii de progressive și electro house. Încă de la debutul său din 2006, artistul german Thomas Gold s-a dovedit a fi unul dintre cei mai apreciați producători ai muzicii electronice. Quentin Mosimann a reușit și el să se impună în industria muzicală, fiind unul dintre noii DJ și producători de pe scena muzicii electronice franceze.

Black Sun Empire sunt un element esențial al scenei drum & bass. De când au apărut în peisajul muzical, în anul 2000, și-au dezvoltat și cizelat continuu stilul unic, impunându-se ca lideri în domeniu. INVSN (pronunțat „invasion”) s-a dezvoltat într-un peisaj subcultural stimulat de spirite pasionate de hardcore-punk și încurajat de istoria bogată a rock'n'roll-ului. Trupa suedeză cântă un pop ritmat și presărat de elemente post-punk.

Bilete cu reducere, din cadrul rundei a doua de reduceri, sunt disponibile până la sfârșitul lunii iulie pe webshop-ul oficial. Mai multe informații despre program, bilete, cazare, parcare și multe altele sunt disponibile pe www.szigetfestival.ro și www.szigetfestival.com.

0 comentarii: