Control Club: Lansare Plurabelle - Phantom Pyramid



Duo-ul bucureștean de muzică electronică Plurabelle lansează albumul de debut, Phantom Pyramid, printr-un concert la Control Club, sâmbătă, 7 iunie, după ora 22. Materialul va fi disponibil în format digital, pe CD și, în curând, pe vinil, prin label-ul francez Stellar Kinematics.

Vocalistul Cristian Fierbințeanu i s-a alăturat anul trecut lui Alex Bălă, care a iniţiat Plurabelle în 2012, iar albumul Phantom Pyramid, la care cei doi au colaborat, a stârnit interesul casei de discuri sus-menţionate și al presei muzicale europene deopotrivă.

Cele două single-uri lansate în întâmpinarea discului au beneficiat de videoclipuri pe măsură: obsedantul Lindo (r: Bogdan Stamatin), inspirat de cronologia inversă a romanului „Time’s Arrow” de Martin Amis, inclus în selecția oficială a European Independent Film Festival de anul acesta, și Blood, realizat de un colectiv de artiști români și apreciat de presa franceză.

Piesa omonimă de pe albumul de debut a apărut pe o compilaţie a casei Stellar Kinematics, lansată pe casetă audio la finele anului trecut, iar Plurabelle a contribuit recent cu un remix pe EP-ul Feel, al artistei canadiene Mathematique, de la acelaşi label (http://www.nofearofpop.net/blog/stream-mathematique-feel-ep-exclusive).

 
Video: Lindo http://vimeo.com/74766243 Blood https://www.youtube.com/watch?v=Z5DFideDC2I
Facebook: http://facebook.com/plurabellemusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/plurabellemusic
 
"Le futur vient de Roumanie" & "Une électro libérée des formats clubs" - Villa Schweppes
"Former Iron Curtain weirdness strikes again" - mishkanyc.com
"(...) et soudain, c'est l'angoisse" - Noisey/Vice
 
Concertul de lansare a albumului de debut Plurabelle – Phantom Pyramid va avea loc sâmbătă, 7 iunie, după ora 22, la Control Club (Constantin Mille, nr 4), în cadrul Queer Night. Acces: 10 lei

0 comentarii: