Captain Midnight's Halloween starring Barnt (Cómeme)

Captain Midnight's Halloween starring Barnt (Cómeme)

Vineri 31 octombrie
23:00, Club Eden
Palatul Stirbei, Calea Victoriei 107

20 RON

Barnt este un artist german de la labelul lui Matyas Aguayo, Cómeme, care s-a bucurat de multa popularitate in scena bucuesteana in ultimul timp. Barnt nu este un act specific Cómeme - in range-ul Alejandro Paz sau Christian S. - ci mai degraba un dj si producator de techno excentric in egala masura fun si hipnotic. Printre numeroase alte settinguri legendare pentru muzica lui, a fost invitat sa inchida festivalul Burning Man cu un set de 12 ore si este partenerul preferat de back to back al lui Maceo Plex. 

Captain Midnight e noua generatie de petreceri marca Origami Sound, mai putin crew-based si mai orientata pe un sound si un vibe care ne defineste. Nu ne apucam sa facem degringolada tipica de Halloween, tinem o petrecere simpla si eficienta - cea mai buna muzica pe o sonorizare buna, intr-o locatie care dupa renovare ar face fata in orice oras din Europa care se respecta, cu lumini foarte putine si niste proiectii interesante si discrete programate de vidRA.

Ca sa iti faci o idee despre muzica ne-am inregistrat o parte din prima petrecere si o lasam in loop pe stream aici: live.origamisound.com 

Pagina evenimentului: j.mp./captainmidnightvol2

0 comentarii: