Programul concertului Speak Floyd - tribut Pink Floyd la Palatul Ghika

Palatul GHIKA isi deschide portile incepand cu orele 19.00 pentru iubitorii muzicii celor de la Pink Floyd, concertul tribut sustinut de SPEAK FLOYD urmand sa inceapa in jurul orelor 20.00.

Evenimentul este programat joi, 16 octombrie si va avea o durata de aproximativ doua ore.

Va reamintim ca biletele se pot cumpara din retelele Eventim.ro, MyTicket si IaBilet.ro. Acestea se vor gasi si in seara concertului, la intrare, fara ca pretul sa se modifice.
Concertul celor de la SPEAK FLOYD va cuprinde piese de pe albumele Pink Floyd “Dark Side of the Moon”, ”Wish you were here”, “The Wall”, “Momentary Lapse of reason” si “Division Bell”, interpretate cu pasiunea caracteristica celor de la SPEAK FLOYD.

In plus, concertul se va desfasura intr-o locatie speciala, ce va aduce un farmec aparte evenimentului - Palatul GHIKA, o constructie in stil neoclasic, unica in Bucureşti.

Palatul este o alegere excelenta pentru un concert de exceptie, in cadrul caruia muzica va fi completata de proiectii video aparte, create de artistul clujean Calin Chiorean, care este responsabil si de elaborarea ID-ului vizual SPEAK FLOYD.

Despre SPEAK FLOYD
Singura trupa tribut Pink Floyd din Romania, SPEAK FLOYD s-a infiintat in ianuarie 2010, la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta, cunoscuti publicului si din alte proiecte:
David Bryan (Hotel FM) - vocal;
Sandy Deac (Kappa, Desperado etc.) - clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar;
Kovacs "Kovi" Laszlo (Kappa, Desperado etc.) - electric & acoustic guitars;
Janky Zsolt (Kappa, Desperado) - tobe si percutie;
Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays, Kappa) - bass;
Edi Raita (LeeQuid, Desperado) - clape;
Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon.
Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor sai pentru muzica si mesajul maestrilor muzicii progresive, Pink Floyd.

Dupa mai bine de 30 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este in continuare savurata de un public numeros, ceea ce a facut ca majoritatea concertele tribute-bandului SPEAK FLOYD din tara si din Bucuresti sa se desfasoare pana acum cu casa inchisa.
 
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Speak-Floyd/129132330443556
Facebool Event: https://www.facebook.com/events/1469756926625146/

0 comentarii: