Program si reguli de acces la concertul Cargo, de la Arenele Romane

In data de 30 octombrie, incepand cu ora 19:00, la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) METALHEAD si Timisoreana prezinta showul de anvergura CARGO - Noaptea Vrajitoarelor!

In deschidere vor canta trupele bucurestene AURA si Shifting Sands.

ACCES
Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 18.30, iar concertele vor incepe la ora 19.00 si se vor incheia in jur de ora 23:30.

Programul este urmatorul:

- 18:30 - Open Doors
- 19:00 - Shifting Sands
- 20:00 - Aura
- 21:00 - CARGO

REGULI DE ACCES

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele,
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
• aparate de inregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertului.

Asa cum v-am obisnuit, paza va fi asigurata de bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock!

Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari, etc este permis.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi bratari la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Tot ca o traditie, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

CATERING
In cadrul concertului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care se pot cumpara de la cele doua case. Un jeton va avea pretul de 6 lei, atat cat va fi si pretul unei beri! Veti gasi la vanzare sandwichuri, whiskey, apa, suc, bere blonda, bere neagra, votca si multe altele.

INFORMATII BILETE
Pana in ziua concertului, biletele costa 40 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar si in ziua concertului la intrare in limita spatiului disponibil la preturile de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle!

Recomandat de Rock FM
Sustinut de Blackhawk Security
Oferit de Timisoreana
Organizat de METALHEAD

0 comentarii: