Festivalul Impro se incheie cu Scene din viata lui Bogdan Serban

Festivalul de teatru improvizat Improfest se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, începând cu ora 20.00, cu Scene din viața lui Bogdan Șerban. Chiar  pe scena Teatrului Lipscani.

Înainte de a fi una dintre vocile Radio Guerrilla, Bogdan Șerban era un actor care, printre repetiții, spectacole și turnee strecura și câteva emisiuni la Radio Minisat Târgoviște. Însă din 2004, odată cu apariția Radio Guerrilla, s-a înrolat în rândurile luptei împotriva alienarii via media. De mai mulți ani, susține cultura alternativă (muzică, dans, teatru, film, carte etc.) în cadrul mai multor emisiuni – Radio Top Show, LogOut, Guerrilive – dar și în diverse publicații (print și online) precum Dilema Veche sau www.cooperativaurbana.ro, unde are o rubrică de interviu saptămânal dedicată muzicii alternative românești. 

În cadrul spectacolului, “Scene din viața lui Bogdan Șerban”, regizorul Radu Dragomirescu va încerca să ne prezinte o imagine mult mai intimă a acestuia. Răspunsurile la întrebări banale sau dimpotrivă, de-a dreptul indiscrete, vor fi pretextul unor momente spontane de cântece, poezii și scenete. Tabietul său de a bea, oriunde merge, un espresso dublu fără zahar sau lapte și un pahar cu apă plată la temperatura camerei, se poate transforma în cea mai savuroasă scenetă. Declarația“Creativitatea este o amantă pretențioasă” poate lua forma unei amuzante dedicații muzicale. Iar o amintire din copilărie poate deveni o poezie ce va face ravagii pe Facebook. “Vinovații” de aceste momente pline de haz și emoție sunt membrii mereu surprinzătoarei și cunoscutei trupe Improvisneyland, al cărei motto este Râzi inteligent”. Ei vor pândi fiecare ocazie de a puncta cele mai inspirate răspunsuri. 
Astfel, ultima zi de festival se va încheia în forță cu o seară în care vei asista la transformarea formatului de talk-show în cel mai captivant spectacol – grație nebuniei creative a improvizației.
Biletele se găsesc pe bilete.ro 
Detalii despre festival, pe www.improfest.ro

0 comentarii: