Question Mark: Postcard - invitat Mihai Dinu (eclecticfm) - 15 octombrie



Miercuri, 15 octombrie, Question Mark te invita la o noua editie de Postcard cu Claudiu Revnic.

Invitatul serii este Mihai Dinu (eclectic.fm).
O incursiune personala in ceea ce inspira arta si viata. De doua ori pe luna, artisti din spectre diferite vin sa-si impartaseasca playlist-ul pe care il au drag la suflet.

Scenarist de Banda Desenata si jurnalist, Claudiu Revnic este gazda Postcard si are o serie de obsesii muzicale care i-au format si deformat modul in care scrie si vede viata. Playlist-ul sau este ghidat de pasiunea pentru post-punk si soul dar si fetisuri muzicale obscure (electro-pop iugoslav anyone?).

Unul dintre dinozaurii fm-ului, pe care l-a cunoscut la scurt timp dupa revolutie. Mihai Dinu (eclecticfm.ro) a imprimat directii distincte catorva radiouri fm (RFI, Total, Gold FM, Guerrilla) pana cand s-a decis sa evadeze in online. Este pasionat de tot ceea ce are suflu rock si beat electro.

Ora 20:00
Intrarea libera.
RVSP: https://www.facebook.com/events/776901472350993

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: