„Descantece - Vol. 1” - noul album Firma disponibil online (download gratuit)

În octombrie 2014, Firma revine în lumina reflectoarelor cu un album impecabil, potențat live de energia și sensibilitatea unei trupe care și-a scris pentru totdeauna locul în istoria rock-ului alternativ românesc printr-o abordare muzicală unică și un manifest liric metafizic.
Perioada de mister și dezvăluire graduală a pieselor de pe acest nou disc, culminează cu o deschidere către întreaga lume, „Descântece - Vol. 1” fiind disponibil online, pentru un download gratuit:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1
Volumul 1 al dublului album ”DESCÂNTECE” apare după o lungă perioadă de creație și detașare a trupei Firma de scenă, la 7 ani după cel de-al doilea album. Cei șapte ani de căutare, o cifră încărcată de simbolistică creștină și mistică ( semnifică liniște, pace, plenitudine, facerea lumii, număr cu putere magică, șapte sunt camerele misterioase care permit accederea la lumina divină), aduc în atenția publicului și a presei de specialitate un album a cărui intensă variație sonoră și complexitate lirică te poartă într-o călătorie muzicală fără precedent, fără termeni de comparație.
Discografie FIRMA: 
' La Orbire` ( 2003)
`Exit` ( 2007)
`Descântece - Vol 1` ( 2014)

<<< Dupa nominalizarile la MTV European Music Awards 2004 la categoria ”Best Romanian Act” și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” in 2005, FIRMA devenea prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională, intitulată "New Sounds of Europe" și invitată să participe la gala MTV European Music Awards 2007, la München.>>>


www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma
www.youtube.com/FirmaChannel

0 comentarii: