6 zile pana la Rockstadt Extreme Fest. Harta festivalului este online



Dat fiind specificul zonei in care are loc Rockstadt Extreme Fest, ca si in anii precedenti atentionam publicul sa fie vigilent in ce priveste contactul cu viespile.
 
In acest sens, subliniem faptul ca in incinta festivalului va exista un punct de prim ajutor unde, in cazul unei intepaturi, personalul specializat va fi pregatit cu uneltele necesare, inclusiv injectii pentru scoaterea din soc anafilactic. Acelasi punct de prim ajutor este disponibil pentru orice situatie medicala intampinata.
 
Pentru a intampina astfel de cazuri, rugam publicul sa aiba la indemana - pe cat posibil - obiecte de prima folosinta, precum spray, ibuprofen sau plasturi pentru rani.
 
In eventualitatea in care voi sau cineva din jur ajunge in neplacuta situatie de a fi intepat de o viespe, aveti in vedere ca prime metode:
- indepartarea imediata a acelor care au ramas infipte in piele
- aplicarea de comprese cu gheata in zona afectata (gheata puteti gasi la barurile amplasate in festival)
- administrarea in scop analgetic, de ibuprofen sau acetaminofen
- curatarea si igenizarea zonei afectate folosind apa sau sapun

Desi noi speram sa nu existe astfel de incidente, e drept ca in ultimii doi ani au existat cazuri izolate de intepaturi ce au necesitat interventii.
Cortul de prim ajutor va fi plasat in stanga scenei principale.
 
Anul acesta vor concerta peste 40 de formatii de pe 3 continente, in fata unui public ce numara vizitatori din aproximativ 15 tari, o premiera pentru festival. 
 
In afara de concertele in sine, publicul se poate bucura de 5 obiective turistice de interes european: Castelul Bran, Pestera Valea Cetatii, Rezervartia de ursi liBEARty, Cetatea Rasnov si Dino Park Rasnov. 
 
Rockstadt Extreme Fest include doua scene, plus un spatiu dedicat proiectului DrumStage ce va reuni un numar impresionant de tobosari, in cadrul unor showuri de drum off, drum challenge cat si workshop-uri. 
 
In incinta festivalului va exista o gama variata de mancaruri – inclusiv vegane/vegetariene – cat si un stand special in incinta campingului, unde publicul va putea achiztiona apa si bere la sticle mari cat si un stand unde veti putea servi micul dejun. 
 
Campingul va fi dotat cu toate facilitatile necesare (dusuri, toatele), in numar suficient de mare pentru a intampina orice probleme. Va reamintim ca in incinta festivalului vom avea spre distributie gratuita – odata cu achiztionarea unui tricou cu editia din 2015 – un dublu DVD cu filmari din cadrul editiilor 2013-2014.
 
Pe langa zona speciala de filme horror, publicul ce a achiztionat bilete VIP se va putea bucura de sesiuni special de meet and greet cu publicul participant la festival. In total, peste 200 de muzicieni vor concerta la Rockstadt Extreme Fest 2015. 
 
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.
 
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania
ticketino.com- sistem de print at home, retea internationala
 
La Rockstadt Extreme Fest 2015 concerteaza: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), MONUMENTS (UK), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania), THEM FREQUENCIES (Bulgaria), ASEMIC (Romania), W3 4R3 NUM83R5 (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE.
 
Informatii complete pe www.facebook.com/rockstadtextremefest.ro sau www.rockstadtextremefest.ro

0 comentarii: