Editie speciala Summer Well@Alternative Hour cu ‪‎DJ Hefe‬@Music Channel

În seara asta, la 22.00 fix, te invităm să deschizi, din nou, televizorul, căci la Music Channel începe Alternative Hour cu ‪#‎DJHefe‬.
În meniu, azi avem o ediție specială dedicată Summer Well Festival (official): tot ce trebuie să știe lumea despre acest eveniment - o scurtă istorie și un interviu cu unul dintre organizatori: John Vrabiu.

În plus, te vei putea delecta, pe întreg parcursul emisiunii, cu diverse clipuri ale celor mai tari trupe care au cântat sau vor cânta anul acesta pe scena ‪#‎Summerwell‬, precum Foals, Kasabian sau Placebo.
Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni, de la ora 22.00 și, în reluare, joi, de la ora 23.00.

Alternative Hour iți dă întâlnire cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și iți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

0 comentarii: