Question Mark: I Stared Into the Forest vs Nevergoinghome - 22 august



Sambata, 22 august, HC RO & Play Or Die Booking te invita in Question Mark la concertul trupelor I Stared Info the Forest si Nevergoinghome.
 
RVSP : https://www.facebook.com/events/445631962291830/
Open doors: 19:00
 
I Stared Into the Forest sunt o trupa de hardcore din Brasov. Sunetul lor este un mix de hardcore cu emfaza pe “real scremo” si metallic “math” harcore.
In luna decembrie a anului 2012 au lansat, la casa de discuri Fading Halo Records, EP-ul “Unframed pictures of our epilogue”ce poate fi ascultat pe pagina lor de bandcamp.
Virtuali ii poti gasi la:
http://istaredintotheforest.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/istaredintotheforest
 
Nevergoinghome a fost fondata in 2008 in Bucuresti, cu scopul de a aduce un sound fresh scenei underground romanesti. Timp de un an, line-up-ul initial a suferit cateva modificari, iar influentele s-au inmultit si au inceput sa varieze.
Dupa cateva show-uri s-a facut simtita nevoia de imbunatatire a sound-ului, drept pentru care reprezentatiile au incetat, iar dupa 2 ani trupa a revenit mai puternica si  moderna, cu un sound experimental.
Virtuali ii poti gasi la:
https://www.facebook.com/Nevergoinghome
http://www.myspace.com/nevergoinghomeband
 
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: