„Un pas inainte” – concert la Beraria H

Fundatia „Intotdeauna un pas inainte”, Asociatia „Amici della Musica” si Beraria H organizeaza duminica, pe 6 decembrie, la Beraria H, concertul anual prin care indeamna lumea sa faca fapte bune. Evenimentul se afla la a doua editie, iar organizatorii isi propun sa il transforme intr-o traditie.

Vor sustine recitaluri Taxi – una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Sarmalele Reci – un grup longeviv, cu mesaje mereu actuale, Pact by Leo Iorga si Adi Ordean – o trupa ce are in repertoriu hituri fredonate de generatii, Tudor Turcu & Band – castigator al concursului X Factor, finalist la Eurovision, Vladi Cnejevici & Teo Boar – doi muzicieni de exceptie, intr-o formula inedita, Victor Solomon & Florian Stoica – semnatarii cantecului „Un pas inainte”.

Evenimentul, prezentat de Laura Stone si de Dragos Silvestru, ii este dedicat chitaristului George Patranoiu, aflat intr-o stare de sanatate foarte ingrijoratoare.

Biletele costa 25 de lei si s-au pus in vanzare prin www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe Calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Beraria H invita publicul incepand cu orele 18, urmand ca evenimentul sa ia startul in jurul orei 20.

Rezervarile se fac la:

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro.

0 comentarii: