Premiera, 15-16 nov: Romania 2050, un spectacol de teatru neconventional

România 2050, un spectacol imaginar despre un viitor văzut prin ochii unor personaje misterioase sau aflate la limită, în regia lui Radu Popescu, va avea avanpremiera, duminică, 15 noiembrie, la Teatrul de Artă și premiera, luni, 16 noiembrie.
Spectacolul este realizat pe un text de Radu Popescu, nominalizat la Premiul de Dramaturgie ”Yorick”, 2014
Scenografia: Marian Văsii
Muzică live și sound design: Călin Torsan și Cristian Gherghel
Cu: Diana Dumbravă, Ana Maria Olaș, Tamara Roman, Cristina Pleșa, Liviana Murgoci, Cristiana Luca, George Constantinescu, Andrei V. Ciopec, Eugen Cozma, Cristian Ioniță, Ștefan Craiu.
 
Spectacolul este conceput în stilul teatrului labirint, în care publicul este purtat de la o scena la alta in diverse spatii. Scenele, desi independente, împart o temă comună, aceea a unei Românii distopice a anului 2050, văzută prin ochii unor personaje episodice, uneori misterioase, alteori aflate la limită. Scenele vor fi amplasate în diverse locuri din zona Teatrului de Artă”, spune Radu Popescu, regizorul și dramaturgul spectacolului

Proiectul este finanțat de A.F.C.N. în cadrul Programului ”AutoRgara Tinerilor” inițiat de Asociația TEATRUL.RO. Partener: Teatrul de Artă București.


România 2050” va beneficia de 4 reprezentații cu INTRAREA LIBERĂ în spațiile din cadrul Teatrului de Artă în datele de:


DUMINICĂ 15 NOIEMBRIE, ora 11.00

LUNI 16 NOIEMBRIE, orele 18.00 și 20.30
DUMINICĂ 22 NOIEMBRIE, ora 11.00

Rezervări la: rezervari.romania2050@gmail.com

0 comentarii: