Artful Contemporary #1. Launch Event - 10.12

Artful Contemporary #1. Launch Event
 
Artful Contemporary este despre artă și oameni.
Debutăm cu Artful Contemporary #1, un vernisaj de pictură, cu vânzare, unde vom expune lucrări semnate de artistul Botond Gagyi.
Muzică și bar de către prietenii noștri de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

● Artful Contemporary
Aducem arta aproape de tine, stimulând percepția asupra artei în viața de zi cu zi. Suntem Artful Contemporary și iată 3 lucruri pe care le facem:

- Colorăm și personalizăm locuințe, spații de birouri sau showroomuri cu obiecte de artă contemporană și de design;
- Organizăm vernisaje și creăm contexte sociale, unde arta se îmbină cu muzica și voia bună;
- Susținem comunitatea artiștilor tineri din România și promovăm operele de artă contemporană prin mijloace neconvenționale.

Pe scurt, poți să cumperi, să închiriezi sau să expui artă contemporană și design.

● Botond Gagyi
Botond Gagy a absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, la secția de pictură. În prezent, este masterand în anul I, în cadrul aceleiași instituții. Abordează teme sociale, îmbinând haosul prezent în orașe cu armonia și puritatea naturii.
“Percepţia naturii concrete, realiste este deturnată în scopul unei imagini transformabile în care claritatea este discutabilă, iar spaţiul pictural devine hibrid, având evidente deschideri către imaginar.” Botond Gagyi

● Vinyl, Rum, Tapas & Wine
“We believe in friends discovering music in a playful, real, social manner.We are vinyl only because vinyl enables discovery.
We are rum + wine because rum makes you dance, and wine makes you talk.
VRTW is a platform aiming to bring together not-only-vinyl-enthusiasts, create lively happy moments, and develop a community around the passion for enjoying music like it was meant to be enjoyed!
vrtw.life”

0 comentarii: