#Underground. The Bridge Committee a lansat, online, albumul ROMANGLISH



The Bridge Committee (facebook.com/The.Bridge.Committe) a lansat, online, albumul ROMANGLISH, toate piesele putand fi ascultate pe youtube.
ROMANGLISH  are 4 skit-uri, 15 piese, 7 clipuri s icolaborari cu DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Nwanda, Silviu Pasca, DJ Undoo si Rage si poate fi ascultat aici - https://goo.gl/P0kDhb
 
De ce  ROMANGLISH?
Albumul se numeste ROMANGLISH, din motive evidente. Daca totusi nu sunt destul de evidente, iata explicatia: considerandu-ne podul intre cele doua culturi pe care le reprezentam, din simplul fapt ca nu mai exista pe aceasta planeta doi oameni - unul din Galati si unul din Cleveland care sa faca asta -  am zis sa-i dam numele ROMANGLISH, pentru ca daca ne arunci pe noi doi in blender si apesi butonul ala, exact asta obtii dupa cum ilustreaza perfect si front cover-ul albumului. Este plasat in "Galati colt cu Cleveland". Exact in punctul ala de intersectie pe axa vietii, ia nastere acest tren cu trairi specifice si similare a doi indivizi care desi vin din doua colturi diferite ale lumii, au fost pusi fata in fata de viata, karma si iubirea fata de un anume fel de muzica. 
 
Care e mesajul ROMANGLISH?
Mesajul este ca desi putem parea extrem de diferiti, suntem cu totii oameni si mult mai similari decat am crede! Bineinteles ca avem diferente culturale sau obiceiuri si preferinte diferite, dar cand vine vorba de viata, cand sapi un pic mai adanc si te duci spre natura umana, avem multe in comun atunci cand ne luam in serios si avem de pus umarul la lucruri cu adevarat importante iar albumul asta o arata de vreo 18 ori, pe diverse concepte si paliere de gandire.
 
Cand a fost lansat fizic ROMANGLISH?
Albumul a fost lansat fizic pe 23 aprilie, anul curent, printr-un concert care a avut loc in clubul #Colectiv, unde oamenii au putut asculta toate piesele live si unde au putut achizitiona, dintr-un stoc limitat, o copie in format fizic a CD-ului. 
 
 Piesa de baza a ROMANGLISH?
Sunt toate de baza. Stiu ca suna cliseistic si arata asa a lipsa de decizie dar chiar asa e. Albumul asta s-a derulat ca un film. Piesele au aparut pe parcursul a unui interval de vreo 3 sau chiar 4 ani, fiecare luand nastere exact in momentule a carui esenta o capteaza. S-a intampalt atunci si acolo si apoi s-a depozitat la loc sigur pana i-a fost timpul sa iasa la lumina. Asta e cazul fiecarei piese de pe album. Chiar si titlurile sunt in ordine cronologica si in ordinea starilor prin care am trecut amandoi in prietenia asta a noastra si in calatoria asta care se numeste The Bridge Committee.
 
Planuri de viitor?
Cel mai important plan de viitor este sa incercam sa supravietuim. Cu gratie daca se poate.

0 comentarii: