Midi Club Closing Party 2015 - RPR Soundsystem

Closing Party: Rhadoo / Petre Inspirescu / Raresh / K!D Chriss
 
Rhadoo
Petre Inspirescu
Raresh
K.D.Chriss

Video: AVM / Pach

Entry: 30 RON [all night]
Sala Polivalentă Cluj-Napoca [aripa de est]

Nu poți fi sigur de ce te conduce când asculți un set [a:rpia:r]: energia lui Raresh, strategia lui Rhadoo sau poezia lui Petre Inspirescu, dar cu siguranță vei recunoaște și vei ține minte sunetul unic.

Fără a mai avea nevoie de introduceri sau de inșiruiri de merite, Rhadoo este unul dintre cele mai cunoscute nume ale scenei clubbing românești. Cu un stil greu de încadrat într-un gen, dj, producător și remixer, Rhadoo a evoluat în tandem cu mișcarea electronică locală, influențând-o și fiindu-i pilon de bază.
Îmbinând noul cu vechiul, Rhadoo și-a definitivat o amprentă distinctă, pe cât de definitorie, pe atât de futuristă.

În ultimii ani, apariţiile lui Petre Inspirescu în toată lumea i-au adus numele pe buzele multora, intensificând interesul pentru prolifica scenă românească, un subit avanpost de muzică electronică progresistă. Seturile lui sunt pe atât de complicate pe cât irezistibil de atractive; ca şi producător piesele lui te scot din circuit, fiind totodată şi metodice.

Raresh este definitiv una dintre figurile fundamentale ale mișcării electronice actuale. Cu gig-uri constante în jurul lumii și un label puternic în spate, Raresh a arătat ce înseamnă să fii un dj complet și se bucură de tot suportul și admirația clubberilor.

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o cariera de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

0 comentarii: