„Coûte que coûte” la Cineclubul One World Romania

Duminică, 26 mai, de la ora 19:00 vă invităm la POINT, să descoperiți la Cineclubul OWR un alt documentar realizat de Claire Simon - „Cu orice preț” („Coûte que coûte”, 1995). 
 
Proiecția e organizată cu sprijinul Institutului Francez din București și e prezentat în prelungirea Festivalului Filmului Francez 2019, care s-a desfășurat la București în perioada 8-16 mai.

 
„Cu orice preț” e un film în care se vor regăsi toți aceia care au avut la un moment dat o organizație mică, au făcut parte dintr-una, sau au încercat să funcționeze independent de instituțiile sau corporațiile bogate. Într-o zonă industrială din apropiere de Nisa, angajații unei mici firme specializate în fabricarea porţiilor de mâncare gătite vândute în supermarketuri luptă zi de zi să supraviețuiască. Timp de mai multe luni, Claire Simon a filmat lupta patronului și a celor cinci angajați de a găși soluții si a salva afacerea de la faliment, cu orice preț.


Proiecția începe la ora 19:00 și va fi urmată de o discuție cu organizatorii evenimentului. Filmul va fi subtitrat în limba engleză.


Intrarea la Cineclubul OWR este liberă, pe bază de rezervare prin site-ul Eventbook.

Puteți susține misiunea Asociației One World Romania și dezvoltarea proiectelor asociației, devenind „Prieten OWR”. Aflați mai multe despre ce înseamnă să fiți alături de noi ca „Cinefil” sau ca „Suporter” de aici. Astfel, te poți număra printre primii posesori ai unui abonament pentru următoarea ediție a festivalului. 

De asemenea, până la 31 iulie puteți depune către ANAF Declarația 230 prin care puteți redirecționa un procent din impozitul anual pe venit către Asociația One World Romania. Declarația completată cu datele asociației se poate descărca de aici.

0 comentarii: