Bucharest Koolhunt 2012


Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012

Pe 14 iulie, Raluk.ro te invita sa descoperi esenta Bucurestiului cool, acea parte a orasului care nu e de gasit in Centrul Istoric, dimpotriva: coolhunterii plimbareti ai Raluk.ro stiu pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi si pe 14 iulie esti si tu invitat sa devii coolhunter pentru o noapte! Vei vizita cele mai cool localuri si vei primi la fiecare popas cate un preparat (bautura sau mancare) GRATUIT din meniul localului respectiv!

14 iulie, 22:00-04:00 – Noaptea Alba a Localurilor Cool!

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro da startul primei editii KoolHunt, o noapte in care cele mai cool localuri din Capitala vor sta deschise – pentru insomniaci, gurmanzi, hedonisti si connoisseur-i ai Bucurestiului cool! Cafenele, ceainarii, baruri, restaurante, toate au fost selectate pe spranceana dintre cele notate cu un punctaj mare de coolhunterii Raluk.ro. Traseul de localuri participante poate fi consultat pe pagina evenimentului, AICI.

Harta Bucurestiului a fost impartita astfel pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanti, Victoriei-Lahovari si Mosilor-Foisorul de Foc. Localurile participante vor oferi un item din meniu gratuit participantilor la KoolHunt, care vor primi si o stampila in fiecare local – la cinci stampile adunate, deci cinci localuri vizitate, participantul va putea intra la Marele Party Final din Madame Pogany, care va incepe la final de KoolHunt, de la ora 4 a.m. De asemenea, aici vor fi organizate concursuri in care vor fi automat inscrisi participantii care au acumulat un anumit numar de stampile (la fiecare 5 stampile acumulate, creste nivelul si premiul oferit - prin tragere la sorti)

Cele mai COOLocaluri participa la KoolHunt

Oricine va putea participa, urmarind harta sau “meniul de Bucuresti”, pe care sunt semnalate clar localurile participante:
ZONA AMUSE-BOUCHE: HOBBY CAFE, CEAINARIA TABIET, CAFFE TABIET (Avrig), CAFFE D’ARTHE, RESTAURANT XANADU, LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie)
ZONA PLAT DE NUIT: CAFE VERONA, THE HARBOUR, GRADINA OAR, ZVON CAFE (Rosetti), THE EMBASSY, BOHEMIA TEA HOUSE, SERENDIPITY, LENTE & CAFEA
ZONA DESSERT A MINUIT: CHOCOLAT (Dorobanti), OSTERIA GORGIA, RENDEZ-VOUS AMBIANCE (Floreasca), MADAME POGANY - MARELE PARTY FINAL
Bucharest KoolHunt 2012 – desfasurarea pas cu pas

Incepeti traseul KoolHunt din orice punct al Bucurestiului si vizitati cate localuri doriti... sau cat va tin picioarele! In fiecare din localurile participante, veti primi un preparat din partea casei si o stampila. Cand vine ospatarul cu preparatul gratuit, intindeti o mana, un picior, orice, stampilati-va oriunde pe corp – fiecare stampila conteaza! Nu va dati batuti pana cand nu sunteti “tatuati” cu toate cele 5 litere: R, A, L, U si K. Puteti aduna si mai multe stampile, dar doar cu un set de 5, doar cu “RALUK” stantat undeva – oriunde! – pe corp veti putea intra la marele party final, din Madam Pogany.

Acolo, in creierii noptii, dupa ce-ati petrecut pe traseu fiecare in ritmul vostru, veti petrece impreuna cu echipa Raluk.ro la Marele Party Final! Aici voi, coolhunter-ii pentru o noapte, veti fi premiati – toti cei care au raspuns provocarii, au batut strazile Bucurestiului si s-au infiintat in cat mai multe localuri vor intra in concursurile serii, in functie de numarul de stampile acumulate!

Entry Level, Cool Amator sau Pro?

Deci pe 14 iulie, pregatiti-va sa rezistati pana la ceas tarziu in noapte, caci va fi una alba-n Capitala, de calibru must-party! Fie ca va tine adrenalina pe baricade toata noaptea, fie ca bifati doar cateva localuri de pe traseu – ca sunteti coolhunteri aspiranti (entry-level), in devenire (cool-amator) sau de cursa lunga (pro) – veti intra in gratiile Raluk.ro, la petrecerea finala si in concursurile noptii albe!

Dar de la KoolHunt iesim castigati chiar si fara sa fi fost premiati: vom avea in sfarsit o imagine de ansamblu a Bucurestiului ospitalier, care inca se mentine la acel nivel de calitate, a serviciilor si a preparatelor, intrinseca unui Mic Paris.

-----------------------
Raluk.ro este website-ul nr. 1 de coolhunting in Bucuresti lansat in anul 2006. Raluk.ro are o echipa de 20 de coolhunteri si critici de film si de teatru care colinda Bucurestiul in cautare de noi evenimente, localuri si spectacole interesante pentru cititorii sai, pe care le recenzeaza. La ora actuala, Raluk.ro se bucura de un numar de peste 4500 de vizitatori unici pe zi si peste 600 de abonati la newsletterul sau saptamanal.

0 comentarii: