S-au pus in vanzare biletele pentru concertul de la Bucuresti al trupei BZN

Biletele la concertul pe care BZN urmeaza sa-l sustina in toamna la Bucuresti au fost puse in vanzare! Acestea au preturi cuprinse intre 50 de lei si 300 de lei si se pot achizitiona atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii. Evenimentul este organizat de Project Events si va avea loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti!

    Daca doresti sa ii asculti live pe cei de la BZN, biletele pentru spectacolul din 28 Octombrie 2012 se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro  si MYTICKET.ro.

     Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei: categoria VIP
- 250 lei: categoria 1
- 200 lei: categoria 2
- 150 lei: categoria 3
- 100 lei: categoria 4
-   50 lei: categoria 5

     Acum cativa ani, vestea ca BZN se retrage le umplea inimile de tristete fanilor de pretutindeni. Dar iata ca dupa aproximativ 5 ani, membrii formatiei au revenit la decizia de a pune punct carierei lor, astfel ca fanii ii pot vedea si asculta in continuare live, in toamna si la Bucuresti!

     Formatia BZN (Band Zonder Naam - “Trupa fara nume”) s-a remarcat prin longevitate, prin vocile de neegalat ale solistilor si prin versurile de buna calitate, acestia rezistand pe scena muzicala mondiala timp de nu mai putin de 4 decenii. In tot acest timp au reusit sa lanseze peste 400 de melodii si 40 de albume ce s-au vandut in milioane de copii! Unele voci spun ca acest grup este cel mai romantic din istoria muzicii! Altii spun ca forta trupei este data de muzicienii de exceptie si de talentul urias al solistului si compozitorului Jan Keizer. Dar toti sunt de acord ca muzica celor de la BZN este fascinanta! Asadar, toti cei care iubesc aceasta trupa si nu numai, sunt invitati pe 28 Octombrie la Sala Palatului, sa rememoreze istoria BZN!

~~Concertul „BZN” va avea loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~

0 comentarii: