Concurs: TiPtiL live in Tete-a-Tete

[UPDATE] Liana este fericita castigatoare a invitatiei. Enjoy!
 
Cu ocazia celui mai nou concert TiPtiL, Gala MGMT & PR si Urban Things te invita la concurs. O intrare dubla te asteapta! 
Trebuie doar sa dai un mail cu subject: Concurs TiPtiL la chestiiurbane@gmail.com cu raspunsul la intrebarea: Cand va avea loc urmatorul concert TiPtiL din Bucuresti?
Vineri, 6 iulie, la ceas TiPtiL de seara anuntam castigatorul.
Concertul TiPtiL din Tete a Tete (Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza), ce va avea loc sambata, 7 iulie, va fi deschis de trupa Trafic Greu.

Special pentru aceasta ocazie, trupa Trafic Greu a pregatit un cover dupa TiPtiL. Aflata la inceput de drum si venind dintr-o zona stilistica diferita fata de jazzaggaefunkdancefun-ul tiPtiL-ilor, membrii Trafic Greu se declara inspirati de trupa TiPtiL.

In doar doi ani de activitate, TiPtiL a reusit sa isi contureze o personalitate artistica distincta, originalitatea si creativitatea fiind punctele forte, recunoscute de oricine a ascultat vreodata muzica TiPtiL.

Trupa a fost in permanenta deschisa in a sprijini trupele aflate la inceput de drum, acceptand trupe de deschidere ori de cate ori a primit solicitari in acest sens.

TiPtiL este formata din Andra Covaleov (voce), Emilia Holtea (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Laurentze” Moisescu (tobe) şi Cretu (chitara). TiPtiL inseamna diversitate, energie, optimism. Membrii trupei reusesc sa imbine jazz-ul cu funk, dance, reggae si multa veselie. Amestecul inedit si energia incredibila a trupei fac din TiPtiL un produs muzical unicat pe piata romaneasca.

De asemenea, TiPtiL este un proiect interactiv. Publicul este intotdeauna implicat in spectacol.

TiPTiL inseamna miscare, dans, muzica. Sambata, 7 iulie, in Tete a Tete, TiPtiL va invita la un „exercitiu pentru simturi”.

0 comentarii: