La Scena: Incurca lume - 8 iulie

Club La Scena prezintă domniilor voastre:
Încurcă lume
În coordonarea venerabilul regizor Cătălin Bugean

Dumineca, ceasurile 8 trecute fix, în loc cum puține mai găsești în Bucureștii de azi, loc cu vedere la stradă, în ă casă mai aleasă - La Scena, loc umbros, cu licori vesele și mușterii amatori de chermeze, va avea loc o nouă reprezentațiune a  piesii ”Încurcă lume”.

Emil Strâmbuleanu, distins avocat … Parol!  familist de onoare ! cu de seară dus în târg, în cărţi cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz și iaca cum ajunge distinsul acasa taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să îi iscodească lipsa ca i-a cauzat nesomn și neliniște. Așadar, cu amoru rănit și sîmțând trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul. În odaie apare pe nesimțite și un așa-zis amic, amicu Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consîmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanuțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamu. Vine negreșit și cumnatu, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piază uzul rațiunii.
Jupâni și jupânese, veniți dară duminică pe înserat, ceasurile 8 trecute fix, să asistați la reprezentațiunea dumnealor, să vă veseliți și să plecați urechea la ofurile și grozăviile cinstitelor gazde !

Text adaptat după piesa cu același nume, de A.de Herz.
Personajele piesei au fost interpretate de-a lungul vremii de actori celebrii, ca: Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotino, Stela Popescu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Alexandra Timofte, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu, Cezara Joița.
Muzica spectacolului: trupa Dilema - live.

Club La Scena
www.lascena.ro
Calea Calarasilor nr. 55, sector 3, Bucuresti

0 comentarii: