O ultima seara latino cu Julio Iglesias

Poate pentru ultima oara, Julio Iglesias a incantat sambata seara la Bucuresti mii de fani! Acestia au venit intr-un numar foarte mare, din toata tara ba chiar si din alte tari, pentru a-i arata idolului lor pretuirea pe care o au de zeci de ani pentru el. Fanii au fredonat impreuna cu Julio hituri care au facut istorie! “Baila Morena, La Carretera”, “La Gotta Fria” si alte piese celebre au putut fi auzite la Zone Arena pe 30 iunie 2012, intr-un concert memorabil, plin de romantism si nostalgie!


Cu eleganta, modestie si vocea-i inconfundabila, artistul a cantat si dansat timp de 2 ore, neintrerupt. Cu mic cu mare, fanii au venit sa-l vada pe cel mai bine vandut cantaret latino. Acesta nu i-a dezamagit si le-a cantat piesele care le sunt dragi. Ba chiar a vorbit si in limba romana. Publicul s-a bucurat de toate melodiile din playlist si a savurat fiecare vers si fiecare ritm. Dupa fiecare piesa, oamenii l-au rasplatit pe artist cu valuri de aplauze! Piesele lente i-au emotionat iar piesele ritmate i-au facut sa danseze, uitand ca nu sunt in club ci la un concert. Sa fi fost de vina acelasi sange latin pe care il purtam in vene? La un moment dat Julio chiar a facut referire la acest aspect, spunand: “Intotdeauna am simtit ca romanii au acelasi sange ca mine. Suntei latini. Aveti femei minunate si o tara minunata. Va iubesc!”

Artistul a dedicat cateva piese unor oameni dragi lui, care insa nu mai sunt printre noi. Astfel, acesta i-a dedicat o melodie bunului sau prieten Valeriu Lazarov, despre care a spus: „Imi amintesc de Valeriu Lazarov, un prieten vechi. In aceasta seara imi amintesc de el, pentru ca nu este aici. Imi lipseste foarte mult!” Cu aceleasi emotii, Julio a dedicat o piesa unui alt bun prieten - Luciano Pavarotti, despre care si-a amintit ca i-a spus intr-una din ultimele discutii „See you in Heaven”...

Artistul a cantat piese de pe noul album - “1”, care insa sunt piese cunoscute publicului deoarece sunt cele mai celebre piese ale sale, reinregistrate si remasterizate. Artistul a muncit mult la acest album, pe care l-a dedicat fanilor sai, considerand ca experienta celor 4 decenii de muzica si-a spus cuvantul si ca vocea lui este mai buna acum decat in primii ani ai carierei. In plus, albumul are un sound modern si profund, datorat celei mai noi tehnologii cu ajutorul careia a fost editat. Albumul a castigat deja statutul de disc multi-platinum in tarile in care a fost lansat pana acum! Cei care nu au putut achizitiona aseara albumul trebuie sa stie ca acesta este disponibil prin Nova Music si poate fi gasit pe MediaZoo.ro!
„Superb! Il asteptam de mult! Extraordinar! N-am cuvinte” a spus o doamna dupa terminarea concertului... O alta fana entuziasmata a declarat: „Fiul meu mi-a facut acest dar superb de ziua mea. Ne-am distrat minunat! A fost extraordinar. O data in viata!” Parerea unanima a fost ca Julio a facut intr-adevar ca seara de 30 iunie 2012 sa fie de neuitat, asa cum promisese la inceputul concertului. „A fost un concert foarte frumos. Oricand m-as intoarce cu placere. Am trait efectiv tot ce a cantat! Rar vezi asa ceva!” a fost reactia unei alte fane, incantata de idolul ei.

Concertul „JULIO IGLESIAS” a avut loc pe 30 Iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events.

0 comentarii: