Benga - Atelierul de Productie - 7 noiembrie

Unul dintre cei mai fascinanţi creatori de muzică din lume și unul dintre fondatorii genului dubstep, britanicul Benga (Beni Adejumo), vine pe 7 decembrie, de la 10 seara, la ATELIERUL DE PRODUCȚIE, pentru a susține un show emblematic pentru ascultătorii de muzică bass.

Bilete:

Presale - Ollie Gang Shop (www.olliegangshop.ro) - 25 de lei
35 de lei la intrare, în seara evenimentului
EVENT FB: www.facebook.com/events/464961346946382/

De la începuturile dubstep-ului şi până la invazia globală a zilelor noastre, Benga s-a aflat în fruntea celei mai progresive şi transgresive mişcări muzicale a Marii Britanii, dubstep-ul.
Benga a început să-și producă primele piese acasă, pe PlayStation, piese ce i-au atras atenția producatorului Hatcha, care lucra la Big Apple Records. Astfel, la vârsta de 15 ani, Benga lansează prima piesa, “Skank”, la casa de discuri a magazinului.
Piesa “Night” – considerată un clasic al genului - îmbină cu succes elementele predecesorilo săi, atragând remix-uri de la DJ Zinc, Breakage si Shy FX.
Producătorul Benga este cunoscut şi ca membru al Magnetic Man, una dintre cele mai apreciate trupe de dubstep din lume. Ca și producător de muzică, Benga este o figură emblematică nu numai a dubstep-ului, ci a întregului curent de muzică bass.

www.facebook.com/iambenga
www.benga.co.uk
www.twitter.com/iambenga
www.soundcloud.com/iambenga
www.magneticman.net

Night - http://youtu.be/ddjIfOhmhrc

ATELIERUL DE PRODUCȚIE (www.facebook.com/atelieruldeproductie) este un spațiu alternativ pentru idei și proiecte creative, aflat pe Splaiul Unirii 160.

Mix între o galerie neconvenţională şi un spaţiu pentru evenimente, Atelierul de Producție ocupă 2000 mp și poate găzdui oricând evenimente şi proiecte culturale.

0 comentarii: