Lansare film de dans Silent Places

Scurtmetrajul de dans Silent Places, realizat de coregraful Simona Deaconescu 絜 colaborare cu directorul de imagine Oleg Mutu, pe coloana sonoră a compozitorului Tibor C疵i, se lansează pe 24 noiembrie, de la ora 20:30, la Muzeul Țăranului - Noul Cinematograf al Regizorului Rom穗 -  Studioul Horia Bernea.

Filmul este 絜soţit de o expoziţie de fotografie semnată de Oleg Mutu, realizată după 絜cheierea filmărilor, alături de echipa de dansatori.
Un moment de 絜t稷nire dintre două priviri se transformă 絜tr-o poezie a clipei, o bucată de timp expandat 絜 care emoţiile se 絜tind la maximum. Lirismul, tensiunea și neașteptatul unor momente de 絈bujorare, de panică, de impact cazual, nasc o poveste spusă din interior spre exterior.


REGIE și COREGRAFIE: Simona Deaconescu
DIRECTOR DE IMAGINE: Oleg Mutu
MUZICĂ: Tibor C疵i
EDITOR: Codrin Iftodi
PRODUCĂTOR: Anamaria Antoci
CO-PRODUCĂTOR: Oleg Mutu
DANSATORI:
Dragoș Istvan Roșu
Răzvan Stoian
Irina Ștefan
Simona Deaconescu
Alexandra Bălășoiu
durata: 11:38
_____________________________________________________
Simona Deaconescu este coregraf și dansator, cu studii 絜 regie de film. P穗ă 絜 prezent a realizat 4 lucrări coregrafice proprii printre care şi „Camera 0001_Fabrica de Vise (www.facebook.com/fabricadevise)” - spectacol prezent 絜 stagiunea Centrului Naţional al Dansului Bucureşti. Simona a implementat proiecte culturale de interes naţional ca membru fondator al Asociaţiei Secţia de Coregrafie și internaţional alături de Asociaţia Macaia.


Oleg Mutu este directorul de imagine al unora dintre cele mai apreciate filme rom穗ești din ultimul deceniu. Printre ele se numără „Moartea domnului Lăzărescu”, „4 luni, 3 săptăm穗i și 2 zile” și „Amintiri din Epoca de Aur”. Este directorul de imagine cu 2 filme selecţionate 絜 competiţia din 2012 a Festivalului de la Cannes: „După dealuri” (regia: Cristian Mungiu) și „In the Fog”, 絜 regia lui Serghei Loznitsa. ホn 2013 se lansează alte două filme a căror imagine este semnată de Oleg Mutu: „In Bloom”, cștigător al Premiului Juriului la Berlinale, și „La limita de jos a cerului” (regia: Igor Cobileanski), film ce a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.


Tibor C疵i a compus muzica pentru aproximativ 100 de spectacole, av穗d colaborări at穰 絜 film c穰 și 絜 teatru, publicitate și televiziune. ホn 2013 obţine Premiul special pentru muzică de teatru 絜 cadrul Galei Uniter. Colaborează constant cu regizorul Victor Ioan Frunză și este iniţiatorul proiectului Muzica Teatrului și al trupei Theatre Fleas Orchestra, prezentă anul acesta 絜 cadrul Festivalului Național de Teatru.
_______________________________
Lansarea filmului este realizată 絜 parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Rom穗 și Asociația Culturală Macondo.
Intrarea este liberă 絜 limita locurilor disponibile.
____________________________________________
O producţie realizată 絜 cadrul proiectului „Camera 0001_Fabrica de vise”, 絜 co-producție cu STALKER FILM și SOMNIA FILM, finanțată de Administraţia Fondului Cultural Naţional, 絜 parteneriat cu CNDB, cu sprijinul Cinelabs Rom穗ia, Raza Studio, R3.

0 comentarii: