Guerrilive: Partizan cu invitati speciali - 18 noiembrie

Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban continua luni, 18 noiembrie, de la ora 18, la Radio Guerrilla, cu trupa Partizan, ce urca pe scena Energiea impreuna cu 3 invitati speciali: Dan Byron, Adrian Despot si Chimie.

Sa canti de aproape trei decenii si sa ai entuziasmul - si, implicit, inconstienta unei trupe debutante - e ca si cum ai fi inventat perpetuum mobile-ul, secretul il stie trupa Partizan”, - Bogdan Serban, realizator Guerrilive.

Odata cu venirea toamnei, Partizan au pornit în turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single “Manualul e manual", primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.

Restul, lunea ce va fi sa vie.
Despre Guerrilive

Regula de baza a emisiunii noastre se păstrează: ai avut prezențe/difuzări în playlist-ul Radio Guerrilla, te califici pentru Guerrilive Radio Session- Bogdan Șerban, realizator Guerrilive


Guerrilive Radio Session este un experiment provocat de Grolsch care are loc în Energiea, în fiecare zi de luni, începând cu ora 18, și poate fi urmarit audio pe www.eliberadio.ro și video-live pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla (www.facebook.com/radio.guerrilla)

0 comentarii: