Culture Inside prezinta Erotic Art

Culture Inside...despre tacerea artei din sufletul oricarui om...este povestea unui proiect nascut strict din dorinta de a fuziona arta, si puterea ei nescrisa, cu socializarea. Sustinem artistii care isi fructifica trairile interioare transpunandu-le in simfonii pictate, acolo unde cuvintele sunt de prisos.
 

Pe 27 noiembrie, incepand cu orele 19:30, va asteptam la Palatul H. Spayer, la primul vernisaj semnat Culture Inside: Erotic Art.
Un bistro, situat intr-un ansamblu arhitectural de referinta in perioada interbelica pentru capitala tarii, o locatie perfecta si totodata inestimabila, dar pe masura unui astfel de eveniment.
 

Vioara intai: Traian Laie, absolvent al Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu"1973 si al sectiei de grafica a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. Un om puternic, dar de o rara sensibilitate, ce imbina in grafica sa linia subtire dintre psihologie si erotism, materializata in personaje viscerale insufletite grotesc si terapie prin arta.
 

Nu vom avea parte doar de o expozitie de pictura ci si de o demonstratie live, pe trei sevalete, cu o muza aleasa din public. Aceasta este amprenta autenticitatii evenimentului. Neindoielnic, va fi un experiment elegant reusit, pe baza de cocktailuri nuantate in tempera si oameni de calitate imbracati in oameni frumosi.

 All we need is ART!

Palatul Inspayer
Str.Batistei, Nr 24 A
0755.603.933
0724.833.748
cultureinsideproject@gmail.com

Vizitati:
https://www.facebook.com/cultureinside.ro
https://www.facebook.com/events/175768292622949/

0 comentarii: