Dekadens deschid concertul Will and the People

Au avut apariţii la showuri  tv, interviuri în reviste (Elle, Sunete, Decat o Revista), concerte live la TVR1, TVR2, apariţii la matinal, melodii difuzate la radio (News on the Radio, Moviedtar, Fix me up, Kids, Babylon, Violet's Constellation), precum şi clipuri difuzate pe MTV.

Se pot lăuda cu concerte la evenimente precum Gala Forbes, petrecerea Calvin Klein, lansarea Decât o Revistă  şi o nominalizare la categoria “7 trupe din noul val”.

În 2012 au fost invitaţi la Canadian Music Week din Toronto, alături de Slash şi Dragonette, iar în urmatorul an au fost invitaţi  la MTV Unplugged.

DEKADENS , o trupă ce a pornit în 2006, ca o idee nouă, un stil nemaiabordat până atunci de Janin Pasniciuc (ex AB4 , ZeBRE),o combinaţie de punk, electro şi indie vor urca joi, 21 noiembrie pe scena Silver Church alături de WILL AND THE PEOPLE.

Andreea Lupescu (fata cu părul verde), cea care a devenit în  timp şi imaginea trupei, cu stilul său nonconformist şi inconfundabil, Janin Pasniciuc (chitara,sampler) şi Augustin Nicolae(bass) ne promit un concert exploziv.  E de altfel şi primul lor concert dupa cel acustic susţinut la Radio Guerrilla în vară.

Despre DEKADENS aici:
www:dekadens.de  www.facebook.com/dekadensband www.myspace.com/dekadens

Vă reamintim că pe 21 noiembrie, de la orele 21:00  vom avea parte de ritmuri de powerpop, rock’n'roll , reggae şi swing cu Will and The People la Bucureşti.

Cei patru tineri carismatici de la Will and The People au cucerit publicul cu single-ul de debut " Lion in the Morning Sun  ", şi locul 10 în topurile radio din Olanda şi Marea Britanie. Cel de-al  doilea single Salamander a primit recent statutul de MegaHit pe 3 posturi radio de mare audienţă în Olanda. La toate acestea adaugăm şi faptul că s-au aflat în top 6 pe toate posturile de radio în Olanda şi sunt printre recomandările top ale posturilor de radio din ţara noastră. Hit-urile lor au pe YouTube  peste 1 milion de vizualizări în numai 3 luni . Muzica lor este descrisă de critici drept un amestec de The Police, Bob Marley, Paulo Nutini şi The Specials .

Cu un single  pe iTunes şi albumul lor de debut  ajuns pe locul 1 în topurile reggae, Will and The People s-a aşezat foarte confortabil alături de Bob Marley .



Pe 21 noiembrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 20.00, iar concertul va incepe la ora 21.00. Biletele intră în vânzare de luni, 4 noiembrie.
Biletele la  eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.myticket.ro şi prin reţeaua de parteneri(magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, magazinele Diverta)
Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucureşti se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 35 ron, în seara evenimentului preţul acestora fiind 45 ron.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr.61.

0 comentarii: