The Silver Church: Concert Will and the People

Cei patru tineri carismatici de la Will and The People ne promit un show exploziv joi, 21 noiembrie de la orele 21:00 in clubul Silver Church.
Au cucerit publicul cu single-ul de debut " Lion in the Morning Sun  ", şi locul 10 în topurile radio din Olanda şi Marea Britanie. Cel de-al  doilea single Salamander a primit recent statutul de MegaHit pe 3 posturi radio de mare audienţă în Olanda. La toate acestea adaugăm şi faptul că s-au aflat în top 6 pe toate posturile de radio în Olanda şi sunt printre recomandările top ale posturilor de radio din ţara noastră. Hit-urile lor au pe YouTube  peste 1 milion de vizualizări în numai 3 luni . Cu un single  pe iTunes şi albumul lor de debut  ajuns pe locul 1 în topurile reggae, Will and The People s-a aşezat foarte confortabil alături de Bob Marley .

Britanicii de la Will and The People activează din 2005, iar în decursul anilor au avut parte de o sumedenie de invitaţii la festivaluri celebre (inclusiv la Glastonbury). Muzica lor este descrisă de critici drept un amestec de The Police, Bob Marley, Paulo Nutini şi The Specials .

Will and The People înseamnă: WIll Rendle, Jim Ralphs, Jamie Rendle, Charlie Harman.

Will and The People sunt un mod de viață. Trăiesc şi repetă împreună. Will and The People au pătruns pe scena muzicii live din Marea Britanie, cu un sound propriu unic, cinstit şi curat. Muzica lor este despre iubire, despre angoasa omului, şi cel mai important, despre a-i face pe oameni să danseze… " Muzica noastră pare să fi devenit o garanţie pentru unii oameni, care ne spun că facem ceva corect şi valoros" ne spune liderul trupei, Will.
În prezent trupa se află în pregătiri pentru cel de-al doilea album, "Friends", primul single de pe acesta, intitulat "Holiday" fiind foarte bine primit de public.

 

Pe 21 noiembrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 20.00, iar concertul va incepe la ora 21.00. Biletele intră în vânzare de luni, 4 noiembrie.
Biletele la  eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.myticket.ro şi prin reţeaua de parteneri(magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, magazinele Diverta)
Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucureşti se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 35 ron, în seara evenimentului preţul acestora fiind 45 ron.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr.61.
Pentru mai multe informații despre artişti, vizitaţi http://www.willandthepeople.com
http://new.myspace.com/willandthepeoplem...
http://www.twitter.com/watpmusic
http://www.youtube.com/user/willandthepeople
http://willandthepeopleswords.blogspot.com/

Partener comunicare: Rock Events
Parteneri media: Ziare.com, Şapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro,  Iconcert.ro, Port.ro, Mixtopia, Regielive, Iquads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, BestMusic.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, TATAIA, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro,Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag, UZR, BroNews, Hiphopkulture,  Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Urbanthings, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc

http://www.youtube.com/watch?v=y8wa8jBdphs&list=TLQYg8__7-DGxTm_AEpRrZ8gtfDa75cruo

0 comentarii: