Bilete in avans pentru Ziua Nationala Subcarpati

Subcarpati anunta ca biletele pentru concertul de sambata, 30 noiembrie, de la Atelierul de Productie se pun in vanzare incepand de marti, 26 noiembrie, la Acuarela (www.facebook.com/Acuarela.BistroDeArte) si de miercuri, 27 noiembrie, la OllieGang Shop (www.facebook.com/olliegangshop). Pretul unul bilet – 25 lei.

In noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, te invitam sa sarbatoresti cu noi 3 ani de SUBCARPATI, pe care ii implinim chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Cu alte cuvinte, pe 1 decembrie, e (si) Ziua Nationala Subcarpati.
ZIUA NATIONALA SUBCARPATI
30 NOIEMBRIE
ORA 21.30

ATELIERUL DE PRODUCTIE
In deschidere CORUL SOUND & TREI PARALE


Event FB - www.facebook.com/events/471994292917956

Eveniment:
- sustinut de Imbold Nativ
- recomandat de Radio Guerrilla (www.fb.com/radio.guerrilla) si de COOPerativa Traditionala (www.fb.com/cooperativatraditionala.ro)

SUBCARPATI
Este un manifest cultural contemporan. SUBCARPATI inseamna MC BEAN, VALI UMBRA, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI. Toate albumele noastre pot fi descarcate gratis de pe www.subcarpati.com
www.fb.com/subcarpati

IMBOLD NATIV
www.facebook.com/ImboldGaleria

ATELIERUL DE PRODUCTIE
Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie ocupa 2000 mp si poate gazdui oricand evenimente si proiecte culturale.
www.facebook.com/atelieruldeproductie

BIG UP!

Subcarpati

0 comentarii: