Puzzle: Concert Zum & Andreea Crepcia, 18 noiembrie

Proiectul ZUM & "The Soul Sister"Andreea Crepcia

Bucuresti, Puzzle, 18 noiembrie, ora 21:00

In cadrul serilor MooNDay – Jazz, Blues and More, luni, 18 noiembrie, scena clubului Puzzle din Bucuresti va gazdui concertul ZUM!

Proiectul ZUM este o imbinare speciala de pop si world music, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne. Improvizatiile melodice se impletesc cu sweep-uri electronice, creand un sound fresh si funky. Grupul are multa energie pe care reuseste sa o transmita in concerte realmente memorabile.
Colaborarile de-a lungul timpului cu diferiti instrumentisti si solisti vocali au imbogatit si diversificat mesajul muzical, fara insa a parasi stilistic zona electro. Improvizatiile "jazzy" se impletesc cu sweep-uri electronice, creand un sound fresh si funky. ZUM a cantat de 4 ori in cadrul Festivalului de la Sziget (Budapesta), pe scena de muzica ambientala. De asemenea, a avut concerte in cluburi din Danemarca, Bruxelles si Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat la diferite festivaluri europene de promovare a culturii romane peste hotare.
“Responsabil” de proiectul muzical este Radu Draganescu iar, in formula concertului de pe 18 noiembrie din Puzzle Cafe-Bistro & Live Events, pe scena se vor afla Andreea Crepcia, Claudiu Purcarin (tobe), Adi Flautistu (bas) si Ciprian Pop (chitara).
Andreea Crepcia, ale carei calitati vocale deosebite au propulsat-o pe locul II al concursului Megastar, iar apoi, timp de 3 ani, in fruntea trupei Sistem, se remarca printr-o expresivitate si o energie debordanta care o apropie inca de la primele masuri de inimile spectatorilor.
Fragmente video:
Put your hands up: http://www.youtube.com/watch?v=eDJKYFC4yBs
Memories: http://www.youtube.com/watch?v=h3BRF4T9Nx8
Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/453670348070230/

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet de intrare: 25 de lei

0 comentarii: