Programul concertului tribut Miles Davis - Kind of Blue

Concertul tribut Miles Davis - Kind of blue ce va avea loc in data de 9 octombrie, la Sala Radio din Bucuresti se anunta un eveniment de exceptie, cea de-a treia categorie de bilete fiind aproape SOLD OUT.
 
Biletele pentru concertul tribut Miles Davis - Kind of blue se pot cumpara din Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
 
Accesul in sala de spectacol va fi permis incepand cu orele 19.00, concertul urmand sa inceapa la orele 20.00, in prezentarea celebrului realizator de programe de Jazz, FLORIAN “MOSU” LUNGU.
 
In ceea ce priveste repertoriul, acesta va include absolut toate piesele de pe albumul Kind of Blue (So What, Flamenco Skatches, Blue in Green etc.), iar artistii promit si cateva surprize de exceptie!
 
Ryan Carniaux, trompetistul american ce va da viata celebrelor piese ale lui Miles Davis a dezvaluit ce inseamna pentru el albumul Kind of Blue, caruia ii va aduce un omagiu in concertul din data de 9 octombrie:
 
"Pentru mine, Kind of Blue a fost unul din primele discuri de Jazz pe care le-am ascultat vreodata si este unul din motivele pentru care m-am apucat sa cant la trompeta! Iubesc acest album, pentru balansul sau, pentru ca este inovativ si, desi usor de ascultat, este atat de complex!
 
Sunetul sau, modul de a fraza si conceptul inovativ abordat au facut ca Miles Davis sa reprezinte cea mai mare influenta pentru mine, atat ca trompetist, cat si ca muzician, in general. Apreciez in special calitatile lui de sef de formatie, talentul sau de a pune laolalta muzicieni care aveau o chimie aparte, facand formatia sa sune intotdeauna ca un super-grup", declara artistul
 
Acesta adauga ca este emotionat si fericit sa revina in Romania:
 
"Sunt nerabdator sa imi revad cativa vechi prieteni si extrem de incantat pentru sansa de a canta in acest fantastic “all star” band, alaturi de Mircea Tiberia, Chris Dalhgren, Nicholas Simion si ceilalti exceptionali muzicieni! Va asteptam pe toti la Miles Davis - Kind of Blue si va promitem un program muzical de exceptie!”
 
Va reamintim ca sub egida „Jazz Syndicate Live Sessions”, patru muzicieni americani si doi romani se reunesc pentru a-i aduce un tribut inegalabilului jazzman Miles Davis, la 55 de ani de la lansarea albumului de referinta Kind of Blue.
 
Evenimentul va avea loc in data de 9 octombrie, de la orele 20.00, la Sala Radio din Bucuresti si se va bucura de participarea a sase muzicieni de exceptie, instrumentisti de cea mai inalta clasa: trompetistul Ryan Carniaux (US), saxofonistul Plume (US), contrabass-istul Chris Dahlgren (US), bateristul Drori Mondlak (US), pianistul Mircea Tiberian (RO) si saxofonistul Nicolas Simion (RO). Concertul va fi prezentat de distinsul realizator radio/TV Florian Lungu, un mare pasionat la jazz-ului.
 
Biletele pentru concertul tribut Miles Davis - Kind of blue se pot cumpara din Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
 
La implinirea a 55 de ani de la lansarea Kind of Blue, Jazz Syndicate Live Sessions va invita la un eveniment special, care nu trebuie ratat de niciun iubitor al muzicii jazz - concert tribut Miles Davis - Kind of Blue, la Sala Radio.
 
Eveniment recomandat de MAGIC FM
 
Facebook event: https://www.facebook.com/events/666158006772329/
 
https://www.facebook.com/pages/Jazz-Syndicate-Live-Sessions

0 comentarii: