Au mai rămas 6 zile pentru a vă înscrie la Campionatul de Reclame organizat de BCF!


Eşti pasionat de advertising, ai idei bune şi crezi că ai putea realiza un spot publicitar? Înscrie-te la Campionatul de Reclame organizat de BCF şi arată-ne ce poţi! Înscrierile @ http://www.elara.ro/concurs/
 
Oferim două premii a câte 500 euro fiecare! Premiul Publicului, desemnat conform numărului de like-uri acumulate pe Facebook şi Premiul Juriului, acordat de echipa BCF. Provocarea constă în realizarea unui spot publicitar de 30 de secunde. De ce ai nevoie ca să participi? Un telefon mobil cu o cameră de filmat, o idee bună, creativitate şi curaj.
 
Spot-urile vor putea fi vizionate pe pagina de Facebook Elara începând cu data de 24 decembrie 2014. Premiul Publicului va fi acordat clip-ului care primeşte cel mai mare număr de like-uri, în intervalul 27-29 decembrie.


Despre noi
Am conceput PRIMUS, un pachet novator format din cont curent, cont de economii, card de debit Mastercard şi Internet Banking.
PRIMUS este mai bun decât 80% dintre ofertele bancare din România, lucru testat și dovedit de COMPARATORUL DE PACHETE BANCARE, disponibil pe primus.elara.ro
 
Banca Comercială Feroviara a fost înfiinţată cu un capital privat 100% românesc şi are 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării.
Pentru mai multe informaţii, idei şi inspiraţie vă invităm să accesaţi site-ul interactiv primus.elara.ro, blogul oficial al Băncii Comerciale Feroviara elara.ro şi website-ul BCF bfer.ro.

0 comentarii: